Ανακοίνωση Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ

Oι ΣΦ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους, τονίζουν ότι η όποια συναναστροφή, συναλλαγή, συμπόρευση και σύμπραξη με την ομάδα του δημοσίου θα εκλαμβάνεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως εχθρική προς τον σύλλογο ενέργεια.
Ανακοίνωση Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ

Αναλυτικά:

"Την ώρα που ο αγαπημένος μας σύλλογος ετοιμάζεται να δώσει ακόμα μία μάχη ενάντια σε αυτούς που αντιπροσωπεύουν χρόνια τώρα το πιο βρώμικο κομμάτι ολόκληρης της κοινωνίας, όπως φαίνεται, κάποιοι ετοιμάζονται να αποτελέσουν για ακόμα μια φορά σύγχρονους δούρειους ίππους, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια και επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε άλλα τρυπήματα στέλνουμε ακόμα μια φορά ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι όποια συναναστροφή, συναλλαγή, συμπόρευση και σύμπραξη με την ομάδα του δημοσίου θα εκλαμβάνεται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ ως εχθρική προς τον σύλλογο ενέργεια.

Καλούνται λοιπόν όλες οι διοικήσεις περιφερειακών ομάδων της πόλης, να σκεφτούν πολύ σοβαρά με ποιους αποφασίζουν να συνεργαστούν, να δώσουν φιλικούς αγώνες και να συνάψουν συνεργασίες, διότι οι ενέργειες τους θα στιγματίσουν τόσο τους ίδιους όσο και την τοπική κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την ματαίωση κάθε τουρνουά με την συμμετοχή της συγκεκριμένης ομάδας, διότι αποτελεί πρόκληση τόσο απέναντι σε εμάς, όσο και απέναντι στην τοπική κοινωνία.

Μετά τιμής, Σ.Φ.ΠΑΟΚ"

Διαβάστε ακόμη...