Ψηφίστε τον MVP και το Best Goal του Μαρτίου

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την αρχή της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο του ΠΑΟΚ να ψηφίζει κάθε μήνα τον MVP, αλλά και το best goal.
Ψηφίστε τον MVP και το Best Goal του Μαρτίου

Έτσι, για το μήνα Μάρτιο ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες και πλέον ο κόσμος της ομάδας θα είναι αυτός που θα δώσει τα βραβεία.

Ο MVP

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του ΠΑΟΚ για τον μήνα Μάρτιο, το paokfc.gr σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε περισσότερο από κάθε άλλον και να του χαρίσετε το βραβείο Player of the Month. Στη λίστα με τους υποψήφιους βρίσκονται τρία ονόματα.

Αυτό του Γιώργου Τζαβέλλα που μετά τη... θητεία του ως στόπερ πέρασε στη φυσική του θέση, του αριστερού μπακ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις και σημειώνοντας το νικητήριο γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Του Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος με το ήρεμο, μυαλωμένο και κάθετο στυλ παιχνιδιού του δίνει άλλη οντότητα στη μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Του Μίροσλαβ Στοχ που στους τελευταίους αγώνες δείχνει να βρίσκει τον καλό εαυτό του βοηθώντας σημαντικά την ομάδα και του Λούκας, ο οποίος είτε ως βασικός είτε ερχόμενος από τον πάγκο προσφέρει ασίστ και γκολ όντας ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ και στις δύο κατηγορίες.

Ψηφίστε ΕΔΩ

Το best goal

Δύο όψεις είχε ο Μάρτιος για τον ΠΑΟΚ που πέτυχε το απόλυτο στην Τούμπα με ανατροπές με το ίδιο σκορ (2-1), αλλά εκτός έδρας παραχώρησε τρεις ισοπαλίες μολονότι κόντρα στον Εργοτέλη και τον Απόλλωνα προηγήθηκε 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Σε αυτές τις έξι αναμετρήσεις, ο Δικέφαλος πέτυχε 12 γκολ. Πέντε από αυτά είναι υποψήφια για τον τίτλο του καλύτερου γκολ του μήνα μέσω του διαγωνισμού του paokfc.gr. Τρία από αυτά, μάλιστα, έχουν ήδη βραβευτεί ως τα κορυφαία της αγωνιστικής από τη Super League.

Συγκεκριμένα, το γκολ του Σαλπιγγίδη με τον Εργοτέλη, του Στοχ με τα Γιάννενα και του Λούκας με τον Απόλλωνα. Μαζί με αυτά υποψήφια είναι και το γκολ του Τζαβέλλα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και το πρώτο τέρμα του Κουλούρη στο πρωτάθλημα στο ματς με την Καλλονή.

Δείτε το VIDEO με τα πέντε υποψήφια γκολ και ψηφίστε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...