Διαγωνισμός Προγνωστικών με έπαθλο 300€

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε ο Διαγωνισμός Προγνωστικών του Betarades.gr τον μήνα Μάρτιο, χαρίζοντας 300€ σε paysafe σε 10 τυχερούς που είχαν τις περισσότερες σωστές προβλέψεις, σήμερα ο αρχίζει και πάλι από την αρχή με το ίδιο έπαθλο.
Διαγωνισμός Προγνωστικών με έπαθλο 300€

Οι νικητές του Μαρτίου θα λάβουν τα βραβεία και από 1/4/14 όλοι οι διαγωνιζόμενοι ξεκινάνε πάλι από το μηδέν!

 Μη χάσετε ούτε μία μέρα, βάζοντας καθημερινά το προγνωστικό σας και αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητές για να είστε ένας από τους 10 νικητές του Απρίλη! Το παιχνίδι που έχει επιλεγεί για την Τρίτη (1/4/14), το πρώτο για το ΝΕΟ Διαγωνισμό, είναι αυτό ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπάγερν Μονάχου για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Την Τετάρτη οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να αφήσουν το προγνωστικό τους για το σούπερ ντέρμπι του ελληνικού κυπέλλου μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, ενώ την Πέμπτη την τιμητική του έχει το Europa League με την αναμέτρηση Λυών – Γιουβέντους. Την Παρασκευή επιλέγουμε ανάμεσα στον αγώνα Αμβούργο – Λεβερκούζεν, ενώ το Σάββατο θα μας απασχολήσει η Primera Division με το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης. Την Κυριακή υπάρχει το ντέρμπι με φόντο τα πλέι οφ της Superleague ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ατρόμητο, ενώ η εβδομάδα ολοκληρώνεται με το δευτεριάτικο ματς για το ισπανικό πρωτάθλημα μεταξύ της Λεβάντε και της Μπιλμπάο. Από την επόμενη Τρίτη το ενδιαφέρον επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον αγώνα Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης και την Τετάρτη με την αναμέτρηση Ατλέτικο Μ. – Μπαρτσελόνα. Μείνετε συντονισμένοι και αφήνετε καθημερινά εντελώς δωρεάν το προγνωστικό σας αυξάνοντας τις πιθανότητες να είστε εσείς ο ένας από τους 10 που θα κερδίσουν τα βραβεία χωρίς κλήρωση.

Τζακ ποτ αξίας 500€

Οι προσφορές του Betarades.gr δε σταματούν εδώ αφού ένας υπερτυχερός θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει 500€ σε paysafe αν καταφέρει να έχει 25 σωστές προβλέψεις στους 30 προτεινόμενους αγώνες του Απριλίου.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Διαγωνισμού Προγνωστικών και παίξτε άμεσα πατώντας εδώ.

Διαβάστε ακόμη...