Σε ασπρόμαυρους ρυθμούς τα Χανιά!

Σε ασπρόμαυρους ρυθμούς κινήθηκε σήμερα η πόλη των Χανίων αρχικά με την υποδοχή της ομάδας μας στο αεροδρόμιο Χανίων και κατόπιν με την κοπή της βασιλόπιτας στα γραφεία του Συνδέσμου μας.
Σε ασπρόμαυρους ρυθμούς τα Χανιά!

Η όμορφη μέρα για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες των Χανίων, και όχι μόνο, ξεκίνσε από τον αερολιμένα της πόλης όπου βρέθηκαν αρκετά μέλη του συνδέσμου μας για την καθιερωμένη πλέον υποδοχή όπου οι μικρότεροι φίλοι της ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματα τους.

Λίγο αργότερα η μεγάλη ΠΑΟΚτσήδικη παροικία της πόλης σε μια γιορτή σε οικογενειακό και ζεστό ασπρόμαυρο κλίμα έκοψε τη βασιλόπιτα της για το 2014 παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της ομάδας.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση η απονομή τιμητικής πλακέτα στον Κώστα Ιωηφίδη, την ζωντανή ιστορία του Π.Α.Ο.Κ., για την πολυετή προσφορά του στον αγαπημένο μας σύλλογο.

Οι όμορφες ασπρόμαυρες στιγμές αναμένονται να συνεχιστούν από αύριο το μεσημεράκι όταν και θα ανοίξουν τα γραφεία του συνδέσμου μας στα οποία περιμένουμε όλα τα ΠΑΟΚια της Κρήτης και όχι μόνο για να μεταβούμε στο γήπεδο των Περιβολίων όπου και θα κορυφωθεί το ΠΑΟΚτσήδικο Σαββατοκύριακο με τη νίκη επί του Πλατανιά.

Υ.Γ.: Νέο φωτογραφικό υλικό από την ξεχωριστή βραδιά αναμένεται να αναρτηθεί τις προσεχείς μέρες...

Διαβάστε ακόμη...