"Ο αρχηγός ήταν ένας από εμάς"

O Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου "Black & White" με ανακοίνωσή του αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίον ο Πάμπλο Γκαρσία έφυγε από τον ΠΑΟΚ!
"Ο αρχηγός ήταν ένας από εμάς"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Αποχώρησε από την ομάδα μας ο Παύλο Γκαρσία. Ένας από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστες των τελευταίων δεκαετιών που πέρασαν από τον Δικέφαλο του Βορρά, δεν θα φορά πια την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο λόγος που αγαπήθηκε όσο κανείς στην Τούμπα απλός: ο αρχηγός ήταν ένας από μας.

Προσπάθησαν να του κόψουν την μπάλα με την δικαιολογία πως είναι υπερήλικας και δεν μπορεί να προσφέρει άλλο, λες και στην ενδεκάδα παίζουν παίκτες μάγοι της μπάλας! Όπως και ο ίδιος δήλωσε στην αποχώρηση του κανείς δεν θα του υποδείξει το πότε θα σταματήσει το ποδόσφαιρο. Θα αποφασίσει ο ίδιος την στιγμή που θα βάλει το τέλος.

Και εμείς απλά πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία του. Και ο Ινδιάνος το δικαιούται, μάτωσε, ίδρωσε, πάλεψε για την φανέλα του μεγάλου ΠΑΟΚ. Και εμείς ΔΕΝ μπορέσαμε να τον αποχαιρέτησουμε σ' ένα αγώνα προς τιμή του, σε μια γεμάτη Τούμπα να τον αποθεώνει. ..

Πολλοί στην ομάδα μας δεν άντεξαν την λάμψη αυτού του ανθρώπου και του φέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Για μάς θα είναι πάντα ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και τον περιμένουμε ξανά πίσω απ' οποιοδήποτε πόστο, άλλωστε του το υποσχέθηκαν ... στον σύνδεσμό μας η φωτογραφία του αρχηγού ήταν και θα είναι για πάντα σε περίοπτη θέση.

Καλή τύχη Παύλο... Τιμή και δόξα στον Παύλο τον Γκαρσία!

Με εκτίμηση η διοίκηση του συνδέσμου φίλων ΠΑΟΚ Ανόβερου Black & White!"

Διαβάστε ακόμη...