Μνήμες του '99 ...

Το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη των "6" αδερφών που έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών τον Οκτώβριο του 1999, πραγματοποίησε σήμερα η οικογένεια του ΠΑΟΚ...
Μνήμες του '99 ...
έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα των Τεμπών, τον Οκτώβριο του 1999… - See more at: http://www.sport103.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=49804%3A2013-10-13-07-23-31&catid=151%3Apaok&Itemid=121#sthash.r6WS9JKK.dpuf

Το παρόν στην εκδήλωση -όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο-  έδωσαν πολλοί φίλαθλοι του «Δικέφαλου», φίλοι και συγγενείς των παιδιών που έπεσαν θύματα της εγκληματικής αμέλειας κάποιων, ποδοσφαιριστές της ομάδας, εκπρόσωποι της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα, αλλά και αντιπροσωπείες αρκετών τμημάτων του συλλόγου.

Στεφάνια κατατέθηκαν εκ μέρους του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και την ομάδα.

Το παρόν έδωσαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ: Χακόμπο, Τζανδάρης, Γεωργιάδης, Λούκας, Γλύκος, Σκόνδρας,  Γιακουμής, Σπυρόπουλος και Κατσικάς καθώς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Μούσιαρης.

Παραβρέθηκαν επίσης και τα πρώην μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Σπύρος Μηλιωρίδης και Ανδρέας Μανδρίνος, καθώς και ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος από τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Εκπροσώπους είχαν τόσο η ΚΑΕ (Άρης Καρακούσης), όσο και το τμήμα χάντμπολ (Γρηγόρης Πετρίδης).

Να σημειωθεί πως στεφάνι κατατέθηκε και από το Σύνδεσμο της Λίβερπουλ στην Ελλάδα που έγραφε χρακτηριστικά: "You'll never walk alone 4-10-99".

Μήνυμα ανέβασε η ΠΑΕ στο twitter όπου αναφέρει:

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους που κάθε χρόνο τιμούν τη μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων και στηρίζουν τις οικογένειές τους. Στεφάνια κατατέθηκαν απο τον ιδιοκτήτη κ. Σαββίδη, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ομάδα. Ο χρόνος δε θα σβήσει τη μνήμη των έξι παιδιών που έφυγαν…».

 

Διαβάστε ακόμη...