"Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ"

Οι Σύνδεσμοι Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου και Κω, με κοινή τους ανακοίνωση παίρνουν θέση στο θέμα Κάτσε αλλά και στην επίθεση που έκανε η Χ.Α. στη "Θύρα 4".
"Δεν θα επιτρέψουμε πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ"

Κοινή Ανακοίνωση CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΡΟΔΟΥ & Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. ΚΩ

Κάτω από τα 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ «Π.Α.Ο.Κ.» και την τεράστια ιστορία του προσφυγικού μας συλλόγου, αποτελούν ξένο σώμα, οποιεσδήποτε ακραίες και μη, πολιτικές αντιλήψεις και πολιτικές παρεμβάσεις, «από όποιον και όπου κι αν προέρχονται» που προσβάλλουν, θίγουν ή βάλλονται εναντίον του σώματος (οπαδών και συνδέσμων) αλλά και όλων όσων πρεσβεύουν τα 4 ΙΕΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ «Π.Α.Ο.Κ.»

Ως εκ τούτου,

Α) Ο ποδοσφαιριστής Ergys kace, για εμάς αποτελεί ξένο σώμα από την οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. και ελπίζουμε η διοίκηση του συλλόγου να τον αποβάλλει το συντομότερο από αυτή.

Β) Δεν θα επιτρέψουμε, να γίνει ο Π.Α.Ο.Κ. το πολιτικό πεδίο μάχης, που ψάχνουν πολιτικοί φορείς, κόμματα και ιδεολογίες για να εκμαιεύσουν ψήφους ή να αναδείξουν και να αναπτύξουν τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και θέσεις και δεν δεχόμαστε υποδείξεις και κριτικές, από κανένα για εσωτερικά μας θέματα.

Καλούμε τον λαό του Π.Α.Ο.Κ. σε πλήρη συστράτευση και συσπείρωση, εναντίον όσων προσπαθούν να το κάνουν αυτό, «από όπου και αν προέρχονται» εντός ή εκτός οικογένειας.

Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει λαμπρή ιστορία 87 ετών και κανένας μα κανένας δεν έχει το δικαίωμα να τη λεηλατήσει.

Οι Σύνδεσμοι Π.Α.Ο.Κ. Ρόδου και Κω

Διαβάστε ακόμη...