Καινούρια προπαίδεια, 3 Χ 3 = 0

Πριν λίγες μέρες οπαδοί του παπαναστασιακού δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς γίνεται και τη φετινή χρονιά ο μεγάλος σύλλογος της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ, έχει αύξηση στα διαρκείας του της τάξης του 50%...
Καινούρια προπαίδεια, 3 Χ 3 = 0

Αναγκαστήκαμε και τους κάναμε ένα σύντομο μαθηματάκι ώστε όπως έχουμε γράψει και παλιότερα να μην περνάνε ανώφελα το χρόνο τους, όσοι από αυτούς μπαινοβγαίνουν στο paokmania. Να κερδίσουν και κάτι βρε αδερφέ! Συμπολίτες είναι και παίζουμε και στην ίδια κατηγορία (ακόμη)!

Τα άτομα όμως είναι πραγματικά ανεπίδεκτα μαθήσεως. Ρίχνοντας μια ματιά στο βαθμολογικό πίνακα, με τη συμπλήρωση της 3ης αγωνιστικής βλέπουμε στον πάτο της βαθμολογίας να βρίσκεται σε περίοπτη θέση η ομάδα της συνοικίας. 

3Χ3=0 λέει η συγκομιδή ως τώρα! Από νωρίς νωρίς στα βάσανα οι συμπολίτες που θα έχουν άλλη μια ενδιαφέρουσα χρονιά, πριν αρχίσουν την επόμενη την τουρνέ στην επαρχία. Το τελευταίο βαθμολογικό κατόρθωμά τους, ήρθε εκεί όπου "δοξάστηκαν" πέρσι, παίρνοντας με παίκτη λιγότερο εκείνο το "διπλό", από τον Ατρόμητο του Αναστόπουλου. Φέτος όμως δεν τους κάθισε το παιχνίδι και ... 2-0! 

ΥΓ.1 Η καζούρα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας. Το γράφουμε για να μην προλάβετε κάποιοι και πείτε: "Τι ασχολείστε;" 

ΥΓ.2 Μην ξεχάσετε ασπόνδυλοι φίλοι μας τις Πέμπτες στον Ant1... Πίτσα, μπύρα, καναπές και ΠΑΟΚ! Άντε γιατί μάς τα κάνατε τσουρέκια με τα φερέφωνα που σας εκπροσωπούν στα ΜΜΕ! 

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...