Η παρουσίαση των πρώτων χορηγών...

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των πρώτων επίσημων χορηγών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και του επίσημου προμηθευτή υλικού (Nike)...
Η παρουσίαση των πρώτων χορηγών...

Τους χορηγούς παρουσίασαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και ο εμπορικός διευθυντής Λάζαρος Μπαχτσεβάνος.

Ο Ζήσης Βρύζας ανέφερε: "Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς δεν θέλουμε μόνο επαγγελματική συνεργασία με τους χορηγούς μας, αλλά να είναι συνοδοιπόροι και μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες, το ζητούμενο είναι να υπάρχουν οφέλη και για τις δύο πλευρές".

Ο κ. Μαμιδάκης, εκ μέρους της Jet Oil, σημείωσε: "Συγχαίρω ειλικρινλα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την εταιρία που συνεργάζεται στο διαφημιστικό κομμάτι, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και φέτος. Είμαστε χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε αυτήν την προσπάθεια. Η ιστορία της οικογένειάς μου σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, πηγαίνει χρονικά κοντά στην ίδρυση του συλλόγου. Εύχομαι και τα επόμενα χρόνια να συμβάλλουμε στις προσπάθειες του ΠΑΟΚ".

Ο γενικός διευθυντής της Νike, Ελλάδος - Κύπρου, Κρίστιαν Λούχα, τόνισε: "Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας με τον ΠΑΟΚ, έναν σύλλογο που αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση για την Ελλάδα, λόγω της κληρονομιάς του, της ιστορίας του και του πάθους με το οποίο τον περιβάλλουν οι οπαδοί του. Επισκεφθήκαμε το PAOK Megastore, το οποίο είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφο και θα εξυπηρετήσει τους φίλους του ΠΑΟΚ. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεργαστούμε στενά και να γίνουμε κομμάτι του όμορφου ταξιδιού της ομάδας". 

Ο διευθυντής Βορείου Ελλάδος κ. Μίσσας της Vodafone τόνισε: "Αποτελεί τιμή και χαρά η επέκταση της συνεργασίας μας με την ΠΑΕ, που μπαίνει στον δέκατο τρίτο χρόνο ζωής. Έχουμε βρει άξιους συνεργάτες που προσπαθούν για την πρόοδο του ποδοσφαίρου. Εύχομαι στους φιλάθλους η νέα σεζόν να τους φέρει αυτά που δικαιωματικά τους ανήκουν, δηλαδή νίκες και επιτυχίες".

Τελευταία πήρε το λόγο η εκπρόσωπος της Avance: "Είμαστε καινούριοι στην παρέα των χορηγών του ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα χαρούμενοι γι΄ αυτή τη συνεργασία. Προσωπικά εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους του ΠΑΟΚ". 

Να σημειώσουμε πως κατά την παρουσίαση των χορηγών, διευκρινίστηκε ότι σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση και για τον βασικό χορηγό του ΠΑΟΚ, που θα μπει και στο μπροστινό μέρος της φανέλας, κάτι που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλον τον κόσμο του Δικεφάλου.

 

Διαβάστε ακόμη...