Παρουσίαση χορηγών και Megastore

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλεί τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου άυριο σε πανηγυρική εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου Megastore της ομάδας.
Παρουσίαση χορηγών και Megastore

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ, αναφέρει :\

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρός της κ. Ζήσης Βρύζας, οι επίσημοι χορηγοί (Official Partners) και ο κύριος χορηγός αθλητικού υλικού (Product Sponsor) προσκαλούν τους εκπροσώπους του Τύπου σε συνέντευξη Τύπου που θα διεξαχθεί την Τρίτη (23/7) στις 13.45 στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Οι επίσημοι χορηγοί Vodafone, Jetoil και Αvance, όπως επίσης και η Nike συνεργάζονται για πρώτη φορά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στηρίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλει η ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο σε όλους τους τομείς.

Τη Vodafone, την οποία διακρίνει το ίδιο πάθος με τον ΠΑΟΚ για διακρίσεις, τη συνεχή προσπάθεια για κατάκτηση στόχων και τον δυναμισμό σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της θα εκπροσωπήσει ο διευθυντής Βορείου Ελλάδας κ. Μίσσας.

Για λογαριασμό της αμιγώς ελληνικής οικογενειακής επιχείρησης με ένα δίκτυο περίπου 600 πρατηρίων JetOil το παρόν θα δώσει ο ιδιοκτήτης κ. Μαμιδάκης, ο οποίος γνωρίζει από την επιτυχία της επιχείρησής του ότι μόνο χάρη στο ομαδικό πνεύμα μπορεί να επιτευχθούν γρήγορα και αποτελεσματικά οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Την ανερχόμενη εταιρεία στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων Avance, η οποία θα παρέχει τον στόλο των αυτοκινήτων που θα χρησιμοποιεί η ομάδα του ΠΑΟΚ δείχνοντας έτοιμη να μοιραστεί με τον Δικέφαλο τα όνειρα και τις ελπίδες για διακρίσεις θα εκπροσωπήσει ο ιδιοκτήτης κ. Τσακατούρας.

Για λογαριασμό της κορυφαίας σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρείας αθλητικού υλικού Nike θα βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ ο γενικός διευθυντής Ελλάδας – Κύπρου κ. Kristjan Luha.

Στις 12.30 το μεσημέρι έχουν προγραμματιστεί τα ανεπίσημα «εγκαίνια» του PAOK – Megastore, για τους εκπροσώπους του Τύπου τους οποίους θα ξεναγήσουν στην πλήρως ανακαινισμένη μπουτίκ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και της Nike."

Διαβάστε ακόμη...