Διπλό η Μέταλιστ υπό το βλέμμα του Γ.Χ.

Η Μέταλιστ σε παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του ουκρανικού πρωταθλήματος, κέρδισε με 2-1 εκτός έδρας την Άρσεναλ του Κιέβου, υπό το βλέμμα του Γ.Χ.
Διπλό η Μέταλιστ υπό το βλέμμα του Γ.Χ.

Η Μέταλιστ ήταν καλύτερη των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο και ήταν η ομάδα που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλα αυτά στο 41ο λεπτό η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ με δράστη τον Γκομέτσιουκ, κόντρα στη ροή του αγώνα.

Λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52ο λεπτό,  η Μέταλιστ έφερε το ματς στα ίσα με σκόρερ τον Σόσα και τρία λεπτά αργότερα έκανε και το 1-2, πετυχαίνοντας την ανατροπή με σκόρερ τον Κριστάλντο, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 46΄στη θέση του Μάρλος!

O ρυθμός του αγώνα στη συνέχεια έπεσε, έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες  και μάλιστα στο 86ο λεπτό οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκερασίμιουκ.

Η σύνθεση της Μέταλιστ: Χοριάνοφ, Βιλιάγκρα, Πάπα Γκουέιε, Αζεβέδο, Μολέδο, Κρασνοπέροφ, Εντμάρ, Ντιέγκο Σόουζα (85' Μπλάνκο), Σόσα, Μάρλος (46' Κριστάλντο) και Ντέβιτς (90' Πνεσίντσκι).

Η ομάδα του Μάρκεβιτς έφτασε τους 6 βαθμούς σε δύο παιχνίδια και την επόμενη αγωνιστική (26/7) υποδέχεται στην έδρα της την Λίτσεβετς στο τελευταίο της παιχνίδι πρν έρθει στη Θεσσαλονίκη για την ευρωπαϊκή της αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...