"Να επανέλθει η συσπείρωση"

Με ανακοίνωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της, η θύρα 4 τονίζει μεταξύ των άλλων την αναγκαιότητα να επανέλθει η συσπείρωση του ΠΑΟKτσήδικου κόσμου γύρω από την ομάδα.
"Να επανέλθει η συσπείρωση"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Η νέα σεζόν ξεκίνησε για την ομάδα μας με την πρώτη συγκέντρωση στην Τούμπα. Για πρώτη φορά, τα τελευταία χρόνια, οι συνθήκες δείχνουν ιδανικές. Δυνατός οικονομικά μεγαλομέτοχος, πολύ μεγάλος προπονητής, μεταγραφικός σχεδιασμός που προχωρά, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι –έστω από σπόντα- στους ισχυρούς του προκριματικού γύρου του CL.

Η προβληματική περσινή χρονιά ανήκει στην ιστορία. Δυστυχώς όμως ο κόσμος δείχνει μουδιασμένος, τουλάχιστον προς το παρόν. Τα όσα έγιναν στην ομάδα τα προηγούμενα τρία χρόνια αλλά και η οικονομική κρίση αποτελούν δύο σημαντικές αιτίες. Η σημαντικότερη αιτία είναι όμως ότι τα τελευταία χρόνια και κυρίως λόγω της έλλειψης ενότητας βρήκαν το χώρο να δράσουν διάφορα παράσιτα που είχαν και έχουν στόχο τους καθαρά τον ΠΑΟΚ και όχι όσους διοικούν ή αγωνίζονται στην ομάδα. Από την άλλη, ο κόσμος της ομάδας δείχνει να έχει χάσει το δρόμο του και τη μαχητικότητά του. Αυτό φαίνεται σε θέματα αγωνιστικά (άδειο γήπεδο), οπαδικά, ακόμα και σε θέματα που αφορούν την επιβίωση του συλλόγου, όπως αυτό της αποπληρωμής των χρεών. Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, θέλουμε ως ΘΥΡΑ 4 να υπογραμμίσουμε τις άμεσες προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουμε σωστά στη νέα εποχή του ΠΑΟΚ.

Στόχος του ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι η κορυφή, όπου κι αν αγωνίζεται. Κι αυτό δεν το γράφουμε για να δημιουργήσουμε υψηλές προσδοκίες για την ομάδα (άλλωστε δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τους τίτλους), αλλά για να κατανοήσουμε όλοι ότι πλέον η ομάδα αλλάζει εποχή. Θεωρούμε λοιπόν χρέος και υποχρέωση ολόκληρης της ΠΑΟΚτσήδικης οικογένειας να κάνει τα πάντα ώστε να επιτευχθεί αυτό, ο καθένας από το δικό του πόστο.

Είναι επιτακτική λοιπόν ανάγκη να επανέλθει η συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Ήρθε η ώρα να μεταφέρουμε το πάθος και την τρέλα μας στην ομάδα, ήρθε η ώρα, ενωμένοι σαν μια γροθιά, να γεμίσουμε την Τούμπα και όλα τα γήπεδα που αγωνίζεται η ομάδα μας και να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ακόμη μεγαλύτερο.

Ο σημαντικότερος παράγοντας, λοιπόν, είναι η ενότητα που πρέπει να κυριαρχήσει ανάμεσα στους οπαδούς μας, οργανωμένους και μη. Τώρα που δεν έχουμε να ασχοληθούμε με προβλήματα άλλης φύσης είναι αναγκαίο να αφήσουμε στην άκρη οποιεσδήποτε διαφορές και να δείξουμε σε όλους ότι αν δεν θέλουν να μας σέβονται, τότε σίγουρα πρέπει να μας φοβούνται.

Από το θέμα της ενότητας θα ξεπηδήσει και η επόμενη προτεραιότητα, που είναι η απαίτηση της αποπληρωμής των χρεών. Την ώρα που ο ΠΑΟΚ ζητά να πληρώσει, η περιφέρεια Αττικής «χαρίζει» 20.000.000 ευρώ στο Μελισσανίδη για την κατασκευή γηπέδου, ενώ οι ρυθμίσεις στον κρατικοδίαιτο Άρη διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που μπορεί να επιβάλει την εξόφληση των χρεών με τους όρους που προτείνει ο μεγαλομέτοχος. Η αποπληρωμή αυτή είναι σημαντικότερη από οποιαδήποτε μεταγραφή και πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

Τέλος, απαραίτητη και αυτονόητη είναι η απόλυτη στήριξη στην ομάδα και κατ' επέκταση στον προπονητή μας, τον Χουμπ Στέφενς, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που έχουν έρθει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν όχι το μεγαλύτερο. Αγγελόσκυλα, Σαντόσκυλα και λοιποί προπονητές της κερκίδας είναι καλύτερο να μείνουν στα σπίτια τους, αν σκοπεύουν και πάλι να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η χρονιά που ξεκινάει θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης ήταν ξεκάθαρος στο Βελλίδειο όσον αφορά τους Βρύζα και Ζαγοράκη και επειδή αυτός πληρώνει, αυτός είναι που αποφασίζει. Έχουμε τοποθετηθεί αρκετές φορές και για τους δύο. Έχουμε να επισυνάψουμε και στους δύο τόσο θετικά, όσο και αρνητικά. Κυρίως, αναγνωρίζουμε ότι αυτοί οι δύο δημιούργησαν την ομάδα που διεκδίκησε μετά από χρόνια το πρωτάθλημα και έπρεπε να εμφανιστεί ο εκτελεστής πράσινων εντολών Σπάθας στο παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης για να μας το στερήσει.

Πολλοί λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και από το καλοκαίρι με τα «καβουράκια» του 2011 έχουν περάσει δύο χρόνια. Ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ και ένουμε στις αρχικές μας θέσεις. Από εκεί και πέρα, κι επειδή για τη ΘΥΡΑ 4 προέχει το καλό του συλλόγου ελπίζουμε οι κύριοι Ζαγοράκης και Βρύζας να έχουν βάλει –τουλάχιστον- τις διαφορές τους στην άκρη. Είναι αναγκαίο να έχουν διαφορετικούς ρόλους και να προσφέρουν έργο στο σύλλογο. Καθώς ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο, έχει ανάγκη από όλους όσοι είναι αποδεδειγμένα ικανοί να προσφέρουν. Γι αυτό και απαιτούμε και από τους δύο, να δώσουν τέλος σε αυτήν την κατάσταση και να κάνουν αυτό που έχουν αποδείξει ότι μπορούν, ειδικά με την παρουσία του Σαββίδη, να χτίσουν τον νέο μεγάλο ΠΑΟΚ και να τον οδηγήσουν κι αυτοί στην κορυφή. Αν συνεχίσει να υπάρχει κόντρα – η οποία μάλιστα συντηρείται από τον περίγυρο του καθενός- τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα. Ας κοιτάξουν να βάλουν «νερό στο κρασί τους», στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό, αλλιώς αν δεν μπορούν, ας πάνε και οι δύο στα σπίτια τους.

Είμαστε σίγουροι πως το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αλλάζει επίπεδο, δυσαρεστεί πολλούς και θα δυσαρεστήσει ακόμη περισσότερους. Πρέπει όμως να φροντίσουμε, ο καθένας από τη μεριά του, τίποτα να μην βλάψει την ομάδα, τίποτα να μην την επηρεάσει ή να τη φθείρει από την επίτευξη του στόχου της

Υ.Γ.1: Τελικά ορισμένοι δημοσιογράφοι, εκτός από ρουφιάνοι είναι και βλάκες, ή απλώς πονηροί. Ερωτήσεις στον Στέφενς του τύπου «πως δεχτήκατε να έρθετε εσείς στη λάσπη του ελληνικού ποδοσφαίρου» είναι το λιγότερο γελοίες ή πονηρές. Προφανώς ορισμένοι εκπρόσωποι του τύπου που μισούν το Δικέφαλο έχουν χάσει τον ύπνο τους. Το παραμύθι με το 33-33-33 έχει τελειώσει οριστικά. Πλέον για να βγάζουν «το ψωμάκι τους» θα προβάλουν μόνο τις επιτυχίες της ομάδας μας.

Υ.Γ. 2: Ευχαριστούμε τον Σπύρο Μηλιωρίδη για την προσφορά του κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα, κυρίως στο κομμάτι των συνδέσμων και ευχόμαστε αυτό που θα επιλεγεί να τον αντικαταστήσει να αποδειχθεί αντάξιος του ρόλου.

Υ.Γ. 3: Μετά τις πρόσφατες ευχάριστες εξελίξεις και την αποφυλάκιση των περισσότερων συνοπαδών μας, που βρίσκονταν άδικα προσωρινά κρατούμενοι, ευελπιστούμε πως πολύ σύντομα η αδικία θα αποκατασταθεί και για τα αδέρφια μας που βρίσκονται ακόμη στη φυλακή.

ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΝΕΚΤΑΡΙΕ ΓΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Μετά τιμής,
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...