3 παίκτες στην προετοιμασία για το Μουντιάλ των Νέων

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ-20, Κώστας Τσάνας, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία για την τελική φάση του του FIFA U-20 World Cup στο οποίο συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα. Σταφυλίδης, Πέλκας και Κωνσταντινίδης οι εκλεκτοί του κ. Τσάνα από τον ΠΑΟΚ.
3 παίκτες στην προετοιμασία για το Μουντιάλ των Νέων

Το Μουντιάλ θα διεξαχθεί στην Τουρκία (21/6-13/7/2013). Στην αρχική προεπιλογή συμμετείχαν και οι Κίτσιου - Ιντζίδης οι οποίοι κόπηκαν από την προετοιμασία, στην οποία θα λάβουν μέρος 23 συνολικά ποδοσφαιριστές. Από την τελική λίστα θα «κοπούν» άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, για να δηλωθεί η αποστολή που πρέπει να αποτελείται από 21 διεθνείς.

Οι 23 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν στη FIFA είναι οι εξής:

Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης Μπάλλας (Ατρόμητος), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Σωκράτης Διούδης (Άρης), Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Αντώνης Ράνος (SKODA Ξάνθη), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Κούρος (Πανιώνιος).

Η αποστολή της Εθνικής Κ-20 συγκεντρώνεται την Πέμπτη 30 Μαΐου (θα απουσιάσουν οι παίκτες που συμμετέχουν στα play-offs της Super League και οι Γούτας-Φούντας που θα πάρουν μέρος στην αποστολή της Εθνικής Νέων για την elite round του EURO U-19).

Η Εθνική Κ-20 θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με την Εθνική Ανδρών στις 31/5 (ώρα 09:30) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με την Εθνική Κ-20 της Σερβίας στις 7/6 (18:15) στο γήπεδο του Πανιωνίου και με την Εθνική Κ-20 της Γαλλίας στις 11/6 (ώρα 21:45) στο Ρομοραντίν.

Διαβάστε ακόμη...