Ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο ...

Σε κρίσιμα παιχνίδια αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο τα τμήμτα του Δικεφάλου σε ποδόσφαιρο (ανδρικό, γυναικείο, Κ20), γυναικείο και ανδρικό μπάσκετ, γυναικείο χάντμπολ και βόλλεϊ ανδρών.
Ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο ...

Διαβάστε για τα παιχνίδια που δίνουν οι ομάδες μας με χρονική σειρά:

Η αρχή γίνεται νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στις 13:00, όταν η Κ20 του ΠΑΟΚ αγωνίζεται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του γάβρου σε παιχνίδι που γίνεται στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των υποδομών της Super League. Οι παίκτες του Κυριάκου Αλεξανδρίδη (χωρίς τον τιμωρημένο Κιόσε στη σύνθεσή τους) αντιμετωπίζουν τον πρωτοπόρο και θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα τους στον πρώτο γύρο, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την βαθμολογική τους θέση (4η με 47 βαθμούς).

Στις 16:30 στην Paok Sports Arena η ομάδα volley του Δικεφάλου αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού και θέλει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να να μην μπλέξει σε σενάρια και να εξασφαλίσει την είσοδό της στην 4άδα των play offs.

Μισή ώρα αργότερα, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ κοντράρεται στο κλειστό της Νέας Ιωνίας, για το F4 του κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, συμμετέχοντας μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μια τέτοια διοργάνωση.

Ακολουθεί στις 18:30 στο Δημοτικό γυμναστήριο της Άρτας ο αγώνας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ με την τοπική Αναγέννηση, για τα play offs του πρωταθλήματος στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων...

Την Κυριακή στις 16:00 η ομάδα μπάσκετ υποδέχεται στο κλειστό της Πυλαίας τον Ηλυσιακό και στοχεύει στη νίκη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για να βρεθεί στην πρώτη 3άδα της Basket League.

Την ίδια ώρα η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει τις Αμαζόνες Δράμας στο γήπεδο της Ανδριανής, γνωρίζοντας πως με προϋποθέσεις στέφεται από τόσο νωρίς για μια ακόμη φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας!

Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με το μεγάλο παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ήδη πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19:30... 

Διαβάστε ακόμη...