Απούσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...

Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΑΛΜΩΠΙΑΣ το Σάββατο 23/3/2013 πραγματοποίησε τον 5ο ετήσιο χορό του, καλεσμένος ήταν όλος ο λαός του ΠΑΟΚ, απούσα για 5η συνεχή χρονιά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Απούσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ; (η επαρχία γεμίζει την Τούμπα) Το μόνο που ζητήσαμε ήταν να τιμήσει με την παρουσία του ένας παίκτης τον χορό μας, και ενώ όλοι την εβδομάδα εισπράτταμε ένα ναι, και την τελευταία μέρα άρχισαν τα γαλλικά και το κλείσιμο τον τηλεφώνων.

Κάνοντας τον χορό του ο κάθε σύνδεσμος και τιμώντας με την παρουσία του κάποιος παίκτης δημιουργούνται καινούρια ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ (πελάτες για εσάς). Από την μια ο μεγαλομέτοχος κ.Σαββίδης αναρωτιέται γιατί δεν έχει κόσμο το γήπεδο και από την άλλη το επικοινωνιακό κομμάτι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάνει ότι μπορεί για να δίωξη τον κόσμο από το γήπεδο.

ΚΥΡΙΟΙ και μόνοι μας περνάμε καλά. Εσείς να μάς θυμάστε μόνο...

Ευχαριστούμε όλο τον εμπορικό κόσμο τής επαρχίας Αλμωπίας που μας στήριξε (δώρα-χορηγίες) και λυπούμαστε πάρα πολύ που δεν μπορέσαμε να κάνουμε την επιθυμία τους πραγματικότητα φέρνοντας κάποιο ίνδαλμα της ομάδας μας.

ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Διαβάστε ακόμη...