"Λύση για τα χρέη μέσα στο νέο έτος"

Στη χθεσινή εορταστική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Πέγκυ Ζήνα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε ενώπιον της οικογένειας του ΠΑΟΚ και ανέπτυξε τα πλάνα του για το σύλλογο.
"Λύση για τα χρέη μέσα στο νέο έτος"

Πιο συγκεκριμένα, ο ομογενής επιχειρηματίας τόνισε πως μέσα στο 2013 θα βρεθεί λύση στο θέμα των χρεών που έχει η ΠΑΕ, επαναλαμβάνοντας τη φράση που είχε πει στη συνέντεξη τύπου στο Βελλίδειο πως "τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά μου χρέη".

Ακόμη, δήλωσε πως έχει ως στόχο να κατασκευάσει σύντομα ένα νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο, που όμοιό του δεν υπάρχει στην Ελλάδα και τόνισε πως το υπάρχον προπονητικό κέντρο στη Νέα Μεσημβρία θα το δωρίσει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γηπεδικό επισημαίνοντας πως πρώτα θα πρέπει να μιλήσει με τον Α.Σ. και σημείωσε πως θα εξετάσει πρώτα το ενδεχόμενο κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ.

"Είναι εδώ και το τμήμα μπάσκετ. Ξέρω πως έχει δώσει μεγάλη αίγλη στον ΠΑΟΚ και έχει φέρει ευρωπαικούς τίτλους στο σύλλογο" και τόνισε πως θα είναι δίπλα στο τμήμα μπάσκετ, κάτι βέβαια που το απέδειξε με την συμφωνία που έγινε για την εκμετάλλευση του σήματος της ομάδας.

Τέλος μίλησε και για τους αγωνιστικούς στόχους τονίζοντας "δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος γιατί απέχουμε οκτώ βαθμούς από τη πρώτη θέση. Από την άλλη, είμαστε 6 βαθμούς πάνω από τον 3ο. Στόχος μας είναι πλέον το Κύπελλο και εκεί πρέπει να δώσουμε βάρος, αλλά και η 2η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ" και τόνισε πως θα δώσει ό,τι χρειαστεί στον προπονητή για να το πετύχει, ενώ απευθυνόμενος προς τους παίκτες τόνισε πως για άλλη μια φορά πως στόχος είναι η κορυφή  και όποιος δεν μπορεί θα αντικατασταθεί,  "μην με αναγκάσετε να προχωρήσω σε ριζικές αλλαγές. Η ομάδα μου αρέσει, υπάρχουν στιγμές που συμβαίνει το αντίθετο, όπως για παράδειγμα ο αγώνας στη Βέροια" είπε συγκεκριμένα και ζήτησε μεγαλύτερη πειθαρχία για να εκλείψουν οι κόκκινες κάρτες.

Διαβάστε ακόμη...