"Τιμή μου να υπηρετώ τον ΠΑΟΚ"

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, διεθνής παίκτρια επί σειρά ετών στην Εθνική Ελλάδας και τώρα προπονήτρια των τμημάτων υποδομής Δήμητρα Παντελιάδου, μίλησε για την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και τον σκοπό που έχουν αυτές.
"Τιμή μου να υπηρετώ τον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Metrosport»:

«Υπάρχει καλό υλικό, αλλά πρέπει να δουλευτεί σωστά. Και αυτό προσπαθούμε και κάνουμε. Όλα τα κορίτσια είναι υπάκουα, πειθαρχούν και βγάζουν τον απαιτούμενο σεβασμό. Έχουν τα φόντα να εξελιχθούν ποδοσφαιρικά. Πάνω απ' όλα, όμως, στόχος μας είναι η σωστή συμπεριφορά. Να γίνουν καλοί χαρακτήρες και μετά καλές αθλήτριες».

Όσο για το ενδιαφέρον που υπάρχει τόνισε: «Κάθε χρόνο όλο και περισσότερα κορίτσια έρχονται στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και αυτό είναι ευχάριστο. Το ποδόσφαιρο πραγματικά τραβάει περισσότερο πλέον τις γυναίκες. 

Ευχαριστώ τους υπευθύνους των ακαδημιών, τον Γιώργο Προύσαλη και τον Σάκη Παπακωνσταντίνου, που μου εμπιστεύτηκαν τη θέση αυτή. Πέρα από αθλήτρια και μέλος της ομάδας που κάθε χρόνο κατακτά το πρωτάθλημα, είναι τιμή μου να υπηρετώ τον ΠΑΟΚ και από αυτό το πόστο».

Διαβάστε ακόμη...