Χωρίς Δώνη η προπόνηση

Χωρίς τον Γιώργο Δώνη θα γίνει η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο τεχνικός της ομάδας θα βρίσκεται στην Αθήνα για να σταθεί δίπλα στην οικογένειά του που πέρασε μεγάλη περιπέτεια, όταν έγινε στόχος ένοπλων ληστών...
Χωρίς Δώνη η προπόνηση

Όλα έγιναν σήμερα το μεσημέρι, κονά στη μία όταν άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι του Γιώργου Δώνη. Εκείνη την ώρα στο σπίτι βρίσκονταν ο πεθερός του, η πεθερά του, ο μεσαίος γιος του και ο μικρός (μόλις ενός έτους). Η γυναίκα του  και ο μεγάλος του γιος, την ώρα της εισβολής, έλειπαν από το σπίτι και επιστρέφοντας υποπτεύτητκαν πως κάτι δεν πάει καλά όταν είδαν πως δεν απαντούσε κανείς στο χτύπημα του κουδουνιού.

Η σύζυγος του προπονητή ενημέρωσε τους αστυνομικούς της φρουράς του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου που μένει σε διπλανό σπίτι και εκείνοι με τη σειρά τους ειδοποίησαν την ομάδα Δίας. 

Όταν πήγαν να τους συλλάβουν οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν αρχιφύλακα στο πόδι. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.

Οι ληστές φεύγοντας πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή και τον άφησαν ελεύθερο λίγο αργότερα στο ρέμα του Κοκιναρά. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στην προσπάθειά της να συλλάβει τους δράστες.

Είναι η τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο που στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ στην Κηφισιά εισβάλλουν ληστές.

Διαβάστε ακόμη...