Ολοκληρώθηκε η "πρώτη"...

Ολοκληρώθηκε στην Τούμπα η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2012-13, με την προσέλευση του κόσμου να είναι σαφώς μικρότερη σε σχέση με τα τελευταία χρόνια...
Ολοκληρώθηκε η "πρώτη"...

Η προπόνηση ήταν διάρκειας μιας ώρας, άρχισε στις 7:30 και τελείωσε στις 8:30 και την παρακολούθησαν 3.000 φίλοι του Δικεφάλου. Όπως προαναφέραμε η παρουσία του κόσμου δεν είχε καμία σχέση με το πανηγύρι που γινόταν τα τελευταία χρόνια, όσοι όμως βρέθηκαν στις εξέδρες της Τούμπας, έδωσαν το δικό τους χρώμα στην "πρώτη" του ΠΑΟΚ.

Θυμηθείτε κάποιες στιγμές από τη σημερινή προπόνηση...

Δέκα μόλις λεπτά πριν τις 7:00 και στις κερκίδες βρίσκονται περίπου 1.500 ΠΑΟΚσήδες. Σημειώνουμε πως υπάρχει κίνηση στη διάθεση των καρτών διαρκείας, αυξημένη σε σχέση με τις τελευταίες μέρες.

Ήδη βρίσκονται στο γήπεδο ο Στέφανος Σαράτσης,  ο Σπύρος Μηλιωρίδης, ο Γιώργος Τουρσουνίδης καθώς και ο Βασίλης Τριλυράκης. Κόσμος υπάρχει μόνο στις κεντρικές θύρες, καθώς οι υπόλοιπες παραμένουν κλειστές...

19:00, η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται...

19:08 Αν και η προκαθορισμένη ώρα πέρασε, η ομάδα ακόμη δεν βγήκε για προπόνηση ακόμα.  Περίπου 200 οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται στη Θύρα 4 και φωνάζουν συνθήματα υπέρ των έξι προφυλακισθέντων συνοπαδών και κατά της αστυνομίας…

Συνολικά ο κόσμος που υπάρχει στο γήπεδο έχει διπλασιαστεί (είναι κοντά στις 2.500) και από στιγμή σε στιγμή θα βγει και η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Και μια και ο λόγος για τον αγωνιστικό χώρο η σημερινή προπόνηση είναι η πρώτη και η τελευταία που γίνεται στην Τούμπα μέχρι την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Ολλανδία, έτσι ώστε να προφυλαχθεί ο χλοοτάπητας...

19:25 Ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του Δικεφάλου εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε στην Τούμπα και είναι περισσότεροι από 3.000. Έχουν μαζευτεί στο χώρο του κέντρου και ακούνε τον τεχνικό του ΠΑΟΚ που τους μιλάει.

Ρυθμό στην κερκίδα δίνει το γνωστό τύμπανο, ενώ οι παίκτες που αυτήν τη στιγμή προπονούνται είναι 27. Eδώ και λίγη ώρα έχουν ξεκινήσει τρέξιμο με τον Γιώργο Δώνη και τους βοηθούς του (Αγγελίνα και Μένταν) να δίνουν εντολές.

Oι ποδοσφαιριστες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στο ένα είναι οι θεωρούμενιο παλιοί της ομάδας και στο άλλο οι νεότεροι. Απόντες από την "πρώτη" ο Σταύρος Τσουκαλάς, ο Πόποβιτς και οι διεθνείς. Ο πρώτος έχει πάρει άδεια από την ΠΑΕ και ο δεύτερος λόγω μιας επέμβασης στα δάχτυλα στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα. Ο Πόποβιτς πάντως βρίσκεται στο γήπεδο και παρακολουθεί την πρπόνηση.

20:05 Η προπόνηση συνεχίζεται με τον Δώνη να χωρίζει τους παίκτες σε τρεις ομάδες (των 8).  Οι δύο από αυτές παίζουν διπλό στο μισό γήπεδο, ενώ η τρίτη αλλάζει τη μία από τις δυό. Ο Κλάους είναι αυτός που σημείωσε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ στο δίτερμα και ο Θανάσης Παπάζογλου το δεύτερο.

20:30 Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με τον κόσμο να χειροκροτεί τους παίκτες

  

Διαβάστε ακόμη...