Το poll δείχνει πολλά...

Πριν λίγες μέρες ανεβάσαμε στην κεντρική σελίδα του paokmania, ένα poll που έχει να κάνει με τις προθέσεις του κόσμου αναφορικά με την αγορά των καρτών διαρκείας η οποία έχει ξεκινήσει στις 1 Ιουνίου.
Το poll δείχνει πολλά...

Η συμμετοχή των μελών και των επισκεπτών είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς σχεδόν 5.000 είναι αυτοί που ψήφισαν μέχρι στιγμής, με την έρευνα να συνεχίζεται. Τα ευρήματα που προκύπτουν καταδεικνύουν ξεκάθαρα αυτό που είδαμε να συμβαίνει και στα περισσότερα παιχνίδια του δευτέρου γύρου στην Τούμπα...

Ένα σημαντικό ποσοστό που αγγίζει το 24% δήλωσε πως έχει ξενερώσει με την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο και δεν πρόκειται να πάρει διαρκείας για τη σεζόν 2012-13. Το νούμερο είναι σημαντικό, μιλάμε για σχεδόν έναν στους τέσσερις. Περίπου στα ίδια (26%), είναι αυτοί που δε θα πάρουν λόγω οικονομικής κρίσης. Ήδη το 50% όσων ψήφισαν, για τους λόγους που αναφέρθηκαν, δήλωσε πως δεν σκοπεύει να στηρίξει την προσπάθεια της ΠΑΕ, αγοράζοντας διαρκείας, παρά τη μείωση των τιμών των καρτών.

Ένα 15% περιμένει να δει τι θα γίνει με το θέμα του επενδυτή αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου, εμφανίζοντας επιφυλαχτικότητα. Το 30% δήλωσε μέσω του poll πως θα πάρει τις επόμενες μέρες και το 5,6% έχει ήδη πάρει.    

Όπως και να ΄χει το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: Η κατάσταση που δείχνει να διαμορφώνεται δεν έχει να κάνει σε τίποτε με την κινητικότητα των τελευταίων ετών, τότε που στην Τούμπα σχηματίζονταν μεγάλες ουρές, κάτι που διαπιστώσαμε ιδίοις όμμασι, όσοι περάσαμε από τα γραφεία και πήραμε τα διαρκείας μας.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...