"Αντίσταση στον βρώμικο πόλεμο"

Με κείμενο που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της η "Θύρα 4" ξεκαθαρίζει πως η επίθεση των αστυνομικών αρχών προς την οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξήγητη ούτε χωρίς λόγο...
"Αντίσταση στον βρώμικο πόλεμο"

Διαβάστε αναλυτικά:

"Είναι προφανής η προσπάθεια της αστυνομίας να στοχοποιήσει ολόκληρο το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ. Με τις επιλεκτικές διαρροές στον τύπο και τις ψευδής δημοσιεύσεις δημοσιογράφων δημιουργείται έντεχνα ένα κλίμα σύγχυσης και εντυπωσιασμού με σκοπό να επηρεαστεί η κοινή γνώμη και οι εισαγγελικές αρχές. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σε ΚΑΝΕΝΑΝ σύνδεσμο δεν βρέθηκε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ που να παραπέμπει σε οργανωμένο έγκλημα. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι παραβιάστηκαν πρωινές ώρες και δέχθηκαν εκτεταμένες καταστροφές αλλά και την αφαίρεση (κλοπή θα λέγαμε) ιστορικών κειμηλίων, ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. Δεν είναι δυνατόν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και τα χιλιάδες μέλη τους να διασύρονται με αυτόν τον τρόπο.

Η επιλεκτική συμπεριφορά της αστυνομίας και η "αγάπη" της απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν είναι κάτι καινούριο. Οι οπαδοί, η διοίκηση, αλλά και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν δεχθεί πολλάκις την "προνομιακή" αντιμετώπιση της αστυνομίας. Παράδειγμα είναι οι επιλεκτικές απαγορεύσεις μετακινήσεων και εισόδου σε πολλές πόλεις και γήπεδα λόγω... εντοπιότητας, με την ομολογία ανώτατων αστυνομικών ότι παρανόμησαν. Η εκτεταμένη και άσκοπη χρήση χημικών στο γήπεδο της Τούμπας δεκάδες φορές. Οι ξυλοδαρμοί οπαδών του ΠΑΟΚ από ένστολους, όπου δικαιώθηκαν σε διεθνή δικαστήρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράδειγμα είναι επίσης τα κατασκευασμένα κατηγορητήρια και η φυλάκιση οπαδών για μήνες, οι οποίοι αθωώθηκαν εκ των υστέρων. Ο εγκλωβισμός της αποστολής στη γειτονιά της Χαριλάου με τις ευλογίες της αστυνομίας καθώς την ώρα που ο αστυνομικός διευθυντής έπινε ουίσκια με τους επίσημους του Αρη, οι παίκτες μας δεχόταν μολότοφ και καπνογόνα επί μια ώρα. Παράδειγμα είναι η επίθεση των συνδικαλιστικών οργάνων της αστυνομίας στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον Θόδωρο Ζαγοράκη, ή τα δακρυγόνα που είχε δεχθεί ο κύριος Ποικιλίδης.

Ο "έρωτας" των αστυνομικών αρχών προς την οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν είναι ανεξήγητος ούτε χωρίς λόγο. Ο ΠΑΟΚ από την ημέρα της ίδρυσης του δεν δέχθηκε να συμβιβαστεί ούτε στο αθλητικό ούτε στο πολιτικό κατεστημένο. Αντιδράσαμε και αντιδράμε πάντα σε ότι αφορά την ομάδα αλλά και την ζωή μας. Αντιδράσαμε στις απαγορεύσεις και πάντα βρίσκαμε τρόπο να βρισκόμαστε όπου παίζει ο ΠΑΟΚ. Αντιδράσαμε στον Νόμο Ορφανού-Ιωαννίδη και ύστερα από αγώνες ετών καταφέραμε την απόσυρση του. Δείξαμε την αλληλεγγύη μας σε ένα χωρίο της Κρήτης τα Ζωνιανά, όπου διασύρθηκε από την αστυνομία και τα κανάλια, με ανάλογο τρόπο που διασύρεται σήμερα ο οπαδικός χώρος του ΠΑΟΚ.

Στο γήπεδο της Τούμπας ακούστηκαν πριν από όλα τα άλλα γήπεδα και με μεγαλύτερη συχνότητα τα συνθήματα ενάντια στον πρωθυπουργό και τη βουλή. Ως οπαδοί λοιπόν πάντα είχαμε λόγο για ότι συμβαίνει γύρω μας και αυτό είναι που πληρώνουμε τώρα. Οι αρχές αυτό δεν θέλουν από τις κοινωνικές ομάδες, να έχουν λόγο και μάλιστα ανατρεπτικό. Πόσο μάλλον σήμερα, λίγο πριν την κατάρρευση του κράτους. Δεν είναι τυχαία λοιπόν η ημερομηνία, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, που επέλεξε η αστυνομία να επιτεθεί στο μεγαλύτερο κίνημα της Βορείου Ελλάδος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτές οι πρακτικές δεν λυγίζουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ αλλά τον συσπειρώνουν και πάντα βγαίνει πιο δυνατός. Επίσης είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα η αλήθεια θα λάμψει, όμως μέχρι να συμβεί αυτό είναι υποχρέωση ΟΛΩΝ να δείξουν την αλληλεγγύη τους, συμμετέχοντας στις μαζικές κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν για να μην καταστραφούν άδικα ζωές και κλείσουν σπίτια αθώων.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ"

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...