Επτά παίκτριες του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Ο προπονητής της Εθνικής Γυναικών, Βαγγέλης Κουτσάκης, ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτριών που θα συμμετάσχουν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη της Ρωσίας.
Επτά παίκτριες του ΠΑΟΚ στην Εθνική

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 16/6/2012 στο γήπεδο της πόλης Krasnoarmeysk (17:00 ώρα Ελλάδας), για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2011-13. Οι παίκτριες είναι οι:

Γιακουμάκη Ελένη (Χανιά), Μήτκου Μαρία (Άρης), Βλασιάδου Ειρήνη, Χατζηγιαννίδου Ναταλία, Αδαμάκη Μαρία, Χαραλαμπίδου Ελένη, Παντελιάδου Δήμητρα, Αρβανιτάκη Ανθούλα, Δημητρίου Χαρούλα (ΠΑΟΚ), Κόγγουλη Σοφία, Γρηγορίου Ισιδώρα (Ελπίδες Καρδίτσας), Μοσκοφίδου Βασιλική, Κακαμπούκη Ελένη (Οδυσσέας Γλυφάδας), Χατζήογλου Ευαγγελία, Παπαδοπούλου Αναστασία (Αμαζόνες Δράμας), Ξέρα Ευφροσύνη, Σιδηρά Δανάη-Ελένη (Νέοι Εργοτέλη), Μιχαλακίδη Ευθυμία (Καλλιθέα).

* Η Γκατζογιάννη Γλυκερία (ΠΑΟΚ), αν και κλήθηκε αρχικά, δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρωσία (16/6/2012) για τα προκριματικά του EURO 2011-2013 Ο ομοσπονδιακός προπονητής Βαγγέλης Κουτσάκης κάλεσε στην αποστολή την Μιχαλακίδη Ευθυμία (Καλλιθέα).

Διαβάστε ακόμη...