"Κοντά στην ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή"

Ο Σ.Φ ΠΑΟΚ Νεάπολης ΜΠΕΛΛΟΣ με ανακοίνωση που ανέρτησε στο site του, καλεί όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξει την ομάδα στα παιχνίδια των play offs, αδιαφορώντας για τα δημοσιεύματα περί επενδυτών βάζοντας για ακόμη μία φορά την ομάδα πάνω από όλα .
"Κοντά στην ομάδα σε αυτήν την δύσκολη στιγμή"

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Έφτασε η ώρα των PLAY ΟΥΦΦ!!! Για πολλούς διαδικασία <<άντε να τελειώνουμε>>.

Για εμάς άλλη μια αφορμή να δείξουμε την αγάπη μας στην ομάδα.

Το έχουμε πάρει απόφαση ότι ο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι οι μεγαλοεπενδυτές που κατά καιρούς εμφανίζονται,ούτε οι προσωρινές-μόνιμες διοικήσεις,ούτε οι παρατρεχάμενοι δημοσιογράφοι,εξωδιοικητικοί αλλά και λαμόγια που κατά διαστήματα χαιδεύουν τ'αφτιά μας και άλλες φορές μας αναθεματίζουν προσάπτοντας μας ευθύνες για την κακή αγωνιστική (και όχι μόνο) πορεία του Π.Α.Ο.Κ.

Π.Α.Ο.Κ. είμαστε εμείς που καθημερινά βάζουμε την ομάδα μας πάνω από δουλειές,οικογένειες,αξίες καθημερινές,αψηφώντας το κρύο η την ζέστη,που δίνουμε από το υστέρημά μας για να είναι ο Π.Α.Ο.Κ μας πάντα ψηλά.

Έτσι για μια ακόμη φορά αδιαφορώντας για τα παχιά δημοσιεύματα περί επενδυτών,κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της ομάδας,αλλά πολύ περισσότερο γιατί θέλουμε πάντα ο Δικέφαλος να φτερουγίζει ψηλά καλούμε τον κόσμο να ξανά κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, να είναι δίπλα στην ομάδα και σε αυτή την κρίσιμη καμπή,αγοράζοντας τα μίνι διαρκείας,αλλά και να έρθει στο γήπεδο και να την υποστηρίξει όπως αυτός ξέρει.

ΓΙΑΤΙ...ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ...

Υ.Γ.1 ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ "ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΘΑ'ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ"

Υ.Γ.2 ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ <<ΜΟΔΑ>>

Διαβάστε ακόμη...