MVP της αγωνιστικής εβδομάδας ο Θάνος Τερζής!

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 9 Μαρτίου αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος βόλεϊ ανδρών, Θάνος Τερζής, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.
MVP της αγωνιστικής εβδομάδας ο Θάνος Τερζής!

Ο αρχηγός και πασαδόρος του ΠΑΟΚ , πήρε 6 πόντους με 3/3 επιθέσεις και τρία μπλοκ, ενώ μοίρασε υπέροχα το παιχνίδι τόσο στους ακραίους όσο και στον διαγώνιο, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επικράτηση του Δικεφάλου επί του Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 με 3-0 σετ.

Ενδεικτικό της καλής εμφάνισης του είναι το γεγονός πως αναδείχθηκε παμψηφεί ως MVP.

Για την διάκριση του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Θάνος Τερζής δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ αρχικά για την διάκριση. Προσωπικά όλα αυτά τα χρόνια προσπαθώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Φέτος έχουμε και πάλι υψηλούς στόχους, οι οποίοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα είναι δύσκολη η συνέχεια, θέλει δουλειά, προσοχή και συγκέντρωση. Γενικά πάντα θα το λέω, η εμπειρία όταν συνοδεύεται από καλή σωματική κατάσταση αποτελεί μεγαλύτερο πλεονέκτημα και αυτό οφείλεται στους προπονητές, και ιδίως αυτούς της φυσικής κατάστασης αλλά και της αποθεραπείας με τους φυσιοθεραπευτές».

Συγχαρητήρια Θάνο!

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...