Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Δύο σκόρερ, τρία πανέμορφα γκολ, ένα βραβείο. Πάμε να αναδείξουμε όλοι μαζί το Best Goal Φεβρουαρίου μέσω από την ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

Ο Φερνάντο Βαρέλα μπαίνει στη μάχη με ένα κρίσιμο αλλά και πανέμορφο τέρμα. Κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας ο The Beast με καρφωτή κεφαλιά μετά από φάουλ του Βιεϊρίνια έκανε το 2-0 και έδωσε ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στον Δικέφαλο.Ο στόπερ από το Πράσινο Ακρωτήρι όμως έχει ισχυρό ανταγωνισμό.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο πέτυχε τα πρώτα δύο τέρματά του με τη φανέλα του Δικεφάλου και ήταν και τα δύο εξαιρετικά.Το πρώτο του το σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας με ένα πλασέ από μακρινή απόσταση, που δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το δεύτερο το πέτυχε στο AEL FC Arena κόντρα στην ΑΕΛ με έναν κεραυνό αρκετά μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή.Δείτε τα τρία υποψήφια  Best Goal για τον Φεβρουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Best Goal Φεβρουαρίου

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...