Fans’ Man of the Match ο Μαουρίσιο

Ο Χοσε Μαουρίσιο αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ στο AEL FC Arena για την 24η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Μαουρίσιο

Σπουδαίο διπλό για τον Δικέφαλο στην έδρα της ΑΕΛ μετά από μία σκληρή μάχη 90λεπτο. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-2 και πήρε ένα ακόμα σημαντικό τρίποντο για τη μάχη του τίτλου.

Εκ των κορυφαίων στο AEL FC Arena ήταν ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνος μέσος ανεβάζει συνεχώς στροφές μπαίνοντας στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Στη Λάρισα έκανε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, βοηθώντας σε όλες τις γραμμές.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του paokfc.gr και του PAOK FC Official App o The Playmaker συγκέντρωσε το 42,81% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερh και τρίτη θέση βρέθηκαν οι δύο σκόρερ της ομάδας. Το... ασημένιο πήγε στον Δημήτρη Λημνιό που αγωνιζόμενος στα αριστερά της επίθεσης ήταν απολαυστικός και δημιουργούσε συνεχώς κινδύνους για την αντίπαλη άμυνα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που πήρε θέση στην 11άδα αντί του Μίσιτς και φρόντισε να καλύψει την απουσία του Κροάτη, σκοράροντας παράλληλα ένα πανέμορφο γκολ με εξαιρετικό σουτ.

Διαβάστε ακόμη...