Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιανουαρίου

Δύο παίκτες, μία απίθανη ασίστ, μία μαγική ντρίμπλα και μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια. Η μάχη για το nak Play of the Month Ιανοαυρίου ξεκινάει στο paokfc.gr κι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνετε το αποτέλεσμα.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Ιανουαρίου

 

Ο Γιόσιπ Μίσιτς θέτει διπλή υποψηφιότητα για τον ατομικό τίτλο. Και στις δύο περιπτώσεις πιστώνεται ασίστ. Αρχικά στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας πήρε τη μπάλα στα αριστερά, σήκωσε το κεφάλι του, είδε την κίνηση του Λημνιού και με μία πάσα ακριβής του σέρβιρε έτοιμο γκολ.

Η έτερη υποψηφιότητά του έρχεται από το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της Τούμπας για το πρωτάθλημα της Super League. Σε αυτή την περίπτωση ο Mr Vertical ήταν ο αποδέκτης της μπάλας μετά από μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των συμπαικτών του, έπαιξε το 1-2 με τον Λημνιό και με παράλληλη μπαλιά βρήκε τον Λάμπρου , ο οποίος σκόραρε σε κενή εστία.

Ο Λάμπρου είναι ο μόνος που μπορεί να κοντράρει τον Κροάτη. Και μάλιστα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Αιτία; Η μαγική ντρίμπλα που έκανε στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στην Τούμπα για το θεσμό του Κυπέλλου. Ο νεαρός εξτρέμ πήρε τη μπάλα πάνω στην πλάγια γραμμή, αμέσως έσπευσαν δύο αντίπαλοι για να τον ανακόψουν αλλά αυτός τους απέφυγε με μία περίτεχνη ενέργεια και μάλιστα έφτασε μέχρι το τέλος της διαδρομής και βρήκε δίχτυα, με ένα γκολ που διεκδικεί και το βραβείο του Regency Casino Best Goal Ιανουαρίου.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Ιανουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...