Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Γεμάτος ματς ο Ιανουάριος, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ πέτυχε έξι νίκες.
Ψηφίστε τον MVP Ιανουαρίου

Κι όμως, επειδή, τ' αρνητικά τείνουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη, στη μνήμη θα μείνει ως ο μήνας που έσπασε το αήττητο ρεκόρ εξαιτίας ενός όχι κακού, αλλά παραδειγματικά άτυχου αγώνα. Το πρώτου για το 2020.

Ο Δικέφαλος, βέβαια, έβγαλε στο γήπεδο τη ζητούμενη αντίδραση και κέρδισε όλα τα υπόλοιπα ματς. Τώρα εσείς καλείστε να επιλέξετε των πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας στον καθιερωμένο διαγωνισμό του paokfc.gr, του PAOK FC Official App και του 11888 – Για όλα.

Πρώτος υποψήφιος MVP ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης συνεχίζει να εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν, έχοντας εξελιχθεί ως ένα από τα κορυφαία χαφ στη χώρα μας. Μυαλωμένο παιχνίδι, κρύο αίμα, σωστές επιλογές, μαγικές κάθετες μπαλιές, συμβολή σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Ο Mr Vertical ήταν απολαυστικός και τον Γενάρη. Μέτρησε έξι συμμετοχές κι έδωσε τέσσερις ασίστ.

Ακολουθεί ο αρχηγός. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια τη φετινή σεζόν έχει νέο ρόλο στην ομάδα ως αριστερός εξτρέμ με στοιχεία επιτελικού μέσου. Ο Πορτογάλος σταδιακά δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και παραμένει άκρως επιδραστικός ανεξαρτήτως θέσης. Τον περασμένο μήνα υπέγραψε τις νίκες κόντρα σε ΑΕΚ και ΝΠΣ Βόλος με δύο εκτελέσεις πέναλτι, ενώ είχε και την ασίστ στο γκολ του Μάτος στη Λαμία.

Τέλος, στην κουβέντα μπαίνει κι ο Δημήτρης Λημνιός . Σε ένα χρονικό διάστημα που ο ΠΑΟΚ δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης στο δημιουργικό κομμάτι, ο Λημνιός αποτελούσε σταθερά μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες. Ακούραστος, έτρεξε πολύ, πίεσε, δημιούργησε και πέτυχε κι ένα γκολ στο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Ιανουάριο.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη...