Απροσπέλαστες και στο Μεσολόγγι

11/11, αήττητος και απροσπέλαστος ο ΠΑΟΚ Morris για το πρώτο μισό του πρωταθλημάτος Α' Εθνικής. Οι «ισόβιες» κέρδισαν και το Μεσολόγγι 2008 εκτός έδρας με 0-3 και έκλεισαν τον πρώτο γύρο με 61 γκολ υπέρ και 0 κατά.
Απροσπέλαστες και στο Μεσολόγγι



Στο πρώτο ημίχρονο το Μεσολόγγι επένδυσε στην αμύνα και κράτησε τις «ασπρόμαυρες» μακριά από το γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Με υπομονή και συγκέντρωση τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 29’, όταν μετά από κόρνερ της Betancourt, η Smiljkovic βρήκε την μπάλα με την πλάτη και την έστειλε στα δίχτυα του Μεσολογγίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι αμαζόνες του Δικεφάλου πήραν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης και διέσπασαν εις διπλούν την άμυνα της αντιπάλου ομάδας, αρχικά με την Γκάτσου να κάνει μεγάλη πάσα στην πλάτη της άμυνας και την Betancourt να σεντράρει για την Βαρδαλή και αυτή να κάνει το 0-2 στο 54’. Οκτώ λεπτά αργότερα Γκάτσου, Betancourt και Κακαμπούκη βρέθηκαν με κλειστά μάτια και τριπλασίαν τα τέρματα του ΠΑΟΚ Morris.

Ο Δικέφαλος συνεχίζει ακλόνητος την επέλαση του στο πρωτάθλημα με άλλη μία καταιγιστική εμφάνιση και ένα ακόμη clean sheet.

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Οδυσσέα Γλυφάδας εντός έδρας, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας.

Το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αθλήτρια του Μεσολογγίου 2008, Βάσω Λαζανά, η οποία έσπασε το πόδι της κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ημίχρονο: 0-1
Τελικό: 0-3

Σκόρερς: Smiljkovic, Βαρδαλή, Κακαμπούκη

ΠΑΟΚ (Σπύρος Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Δημητρίου (75’ Δοϊρανλή), Μήτκου, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Στράντζαλη (80’ Ζώτου), Γκάτσου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Betancourt (85' Ακριβάκη), Πούλιου (63’ Πατερνά)

Διαβάστε ακόμη...