A song of ice… in fire

Θα μας επιτρέψει ο κύριος George R. R. Martin να παραφράσουμε τον τίτλο του έργου, αλλά μόνο έτσι μπορούμε να περιγράψουμε την κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Ίνγκι Ίνγκασον τον Δεκέμβριο. Ο... πάγος πήρε... φωτιά κι εσείς τον επιλέξατε ως τον πολυτιμότερο παίκτη για τον Δεκέμβριο.
A song of ice… in fire

Ήσυχος, ήρεμος, χωρίς να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του, άψογος επαγγελματίας και φυσικά αντιστάρ. Ταυτόχρονα συνεπής, δυναμικός κι απόλυτα συγκεντρωμένος στις οδηγίες του προπονητή.

Ήρθε πριν από 12 μήνες στην ομάδα κι έπεσε πάνω στο αχτύπητο δίδυμο των Κρέσπο και Βαρέλα , αλλά δεν το έβαλε κάτω. Συνέχισε τη σκληρή δουλειά, έκανε υπομονή και όταν ο Αμπέλ Φερέιρα τον έριξε στη μάχη ήταν σαν να βρισκόταν ήδη μέσα σε αυτή. Τον Νοέμβριο αναδείχθηκε πολυτιμότερος της ομάδας. Τον Δεκέμβριο όμως ήρθε το ξέσπασμα.

Στους πέντε αγώνες που έδωσε η ομάδα δεν έχασε λεπτό. Στο αμυντικό κομμάτι ήταν άψογος. Εκεί όμως που έκανε την διαφορά ήταν επιθετικά. Τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια, με ποσοστά ευστοχίας που θα ζήλευε οποιοσδήποτε top class επιθετικός, με highlight το γκολ στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό και τον περίφημο πλέον πανηγυρισμό «δεν σκόραρα και κόντρα στη Ρεάλ» .

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και PAOK FC Official App σε συνεργασία με το 11888 – Για όλα ο The Iceman συγκέντρωσε το 66,33% των ψήφων του κοινού και αναδείχθηκε πολυτιμότερος του Δεκεμβρίου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Mr Vertical, Γιόσιπ Μίσιτς , που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση από το ξεκίνημα της σεζόν, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο The Leader, Αντρέ Βιεϊρίνια , που αρχίζει να βρίσκει ρυθμό μετά το μεγάλο διάστημα απουσίας του από τον τραυματισμό στο γόνατο.

Διαβάστε ακόμη...