Ψηφίστε το Play of the Month Δεκεμβρίου

Δύο ασίστ-αριστουργήματα και μία… ποδιά. Η μάχη για το Play of the Month Δεκεμβρίου ξεκινάει στο paokfc.gr κι εσείς είστε αυτοί που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.
Ψηφίστε το Play of the Month Δεκεμβρίου

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα στο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Mr Vertical πέρασε μία υπέροχη κάθετη στον Τσούμπα Άκπομ , με την οποία ουσιαστικά έβγαλε εκτός παιχνιδιού επτά αντιπάλους, με τον Άγγλο φορ να μην αστοχεί από θέση τετ α τετ.

Ο Άκπομ μπαίνει κι αυτός στην κουβέντα για το βραβείο. Μετά από κόρνερ του Βιεϊρίνια, ο Μάτος έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρέθηκε στον ΑΚ47, o οποίος έκανε μία πανέξυπνη κεφαλιά-πάσα στον Ίνγκασον , ο οποίος σκόραρε μέσα από την περιοχή και άνοιξε το δρόμο για το διπλό στη Νέα Σμύρνη.

Τέλος κι ο Δημήτρης Πέλκας θα είναι ένας από τους μονομάχους. Ο The Joker έκανε μία από εκείνες τις ενέργειες που είναι ικανές να ξεσηκώσουν ένα ολόκληρο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ο Πέλκας είδε τον Μάντσον να έρχεται με φόρα πάνω του και με ένα… τούνελ τον έστειλε εκτός γηπέδου.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Δεκέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...