Ψηφίστε τον MVP Δεκεμβρίου

Πέντε αγώνες, τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία στην έδρα του Ολυμπιακού και μοναξιά στην κορυφή.
Ψηφίστε τον MVP Δεκεμβρίου

Ο Δεκέμβριος ήταν ένας εξαιρετικός μήνας για τον Δικέφαλο και το paokfc.gr, το PAOK FC Official App. Για όλα θέλουν τη συμβολή σας για την ανάδειξη του κορυφαίου του μήνα.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα ξεκίνησε τον μήνα με ισοπαλία στο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια πήρε τέσσερις νίκες κερδίζοντας στην Τούμπα την Ξάνθη και τον Ατρόμητο, ενώ πέρασε από τις έδρες του Πανιωνίου και του Παναιτωλικού, μετρώντας συνολικά 13 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά. ώρα να δούμε τους τρεις παίκτες που ξεχώρισαν και να μας βοηθήσετε να βρούμε τον κορυφαίο όλων.

Πρώτος μονομάχος ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός, νικητής του βραβείου για τον Νοέμβριο, ήταν απολαυστικός. Αρχικά ήταν αλάνθαστος στα αμυντικά του καθήκοντα, παίζοντας τέσσερα παιχνίδια στο πλευρό του Κρέσπο και ένα μαζί με τον Βαρέλα , προσδίδοντας σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας. Το σημείο όμως που ξεχώρισε πραγματικά ήταν τα κατορθώματά του στη γραμμή κρούσης.

Ο The Iceman βρήκε τέσσερις (!) φορές το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, σκοράροντας σε Καραϊσκάκη, Νέα Σμύρνη και εις διπλού στην Τούμπα κόντρα στον Ατρόμητο, επίδοση που τον έφερε στην κορυφή των σκόρερ για τον Δεκέμβριο.

Εξαιρετικός ήταν και ο Γιόσιπ Μίσιτς. Ο Mr Vertical εντυπωσίασε για έναν ακόμα μήνυμα, έχοντας το ρόλο του κινητήριου μοχλού της ομάδας. Εγκεφαλικό και κάθετο ποδόσφαιρο, συνέπεια στην άμυνα, καθαρό μυαλό ακόμα κι όταν η μπάλα... έκαιγε. Ο Κροάτης μέτρησε δύο ασίστ και ένα γκολ και συνέχισε με το πόδι στο γκάζι στους πέντε αγώνες, χωρίς να χάσει μάλιστα λεπτό συμμετοχής.

Την τριάδα κλείνει ο αρχηγός. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι φανερό ότι ακόμα ψάχνει ρυθμό, μετά την πολύμηνη απουσία του. Παρόλα αυτά όμως συνεχίζει να είναι ο The Leader του Δικεφάλου και φροντίζει να είναι εκεί όταν η ομάδα των χρειάζεται. Ο Πορτογάλος άνοιξε το δρόμο της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο με απευθείας φάουλ, ήρθε από τον πάγκο στη Νέα Σμύρνη και άλλαξε τη ροή του αγώνα, με τα δύο γκολ της ομάδας να έρχονται από δικά του στημένα και ανεβάζει ρυθμούς ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για το Δεκέμβριο εδώ.

Διαβάστε ακόμη...