Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Πέρασαν σχεδόν τρία 24ωρα από τη στιγμή που ο Μαρινάκης έκανε τη γνωστή εμπρηστική δήλωση, μετά τη λευκή ισοπαλία της ομάδας του στον Βόλο!
Ποιος κοροϊδεύει ποιον;

Μια δήλωση μέσω της οποίας πρόσβαλε όσο δεν πάει την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και πρόσωπα τα οποία κατονόμασε ένα προς ένα! Και ενώ όλοι θα περιμέναμε την άμεση αντίδραση τόσο του Αυγενάκη όσο -κυρίως- του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, το μόνο που ακούσαμε είναι πως ο τελευταίος κάνει έρευνα ώστε να ... προχωρήσει σε δίωξη, εφόσον βέβαια συντρέχει λόγος!

Και αναρωτιόμαστε: Είναι δυνατόν να τίθεται θέμα έρευνας για μια δήλωση η οποία έγινε δημόσια και την διάβασαν όλοι;;; Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Θυμηθείτε τα αντανακλαστικά που επιδεικνύονται κάθε φορά που παράγοντας ή παίκτης του ΠΑΟΚ με κάποια δήλωσή του δίνει έναυσμα για ενασχόληση της ποδοσφαιρικής δικαιοσύνης μαζί του και κάντε τη σύγκριση!

Θυμηθείτε τη δήλωση Λουτσέσκου σε ρουμανικά ΜΜΕ και την άμεση αντίδραση που προέκυψε με τελικό αποτέλεσμα την τιμωρία του! Και φυσικά αυτό το περαστικό δεν είναι το μοναδικό...

Υ.Γ. Πάρτε και κανέναν παίκτη δανεικό, όχι μόνο αγορές! Σε λίγες μέρες θα παίξετε τον αγώνα της ζωής σας. Έχετε σπάσει το ... κοντέρ της γελοιοποίησης με τα καραγκιοζλίκια σας και τις αδερφικές σχέσεις με την πιο σιχαμερή ομάδα του πλανήτη! 

  

 

Διαβάστε ακόμη...