Mr Vertical in action

Στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ και έπειτα από τη μαγική του ενέργεια μας ήρθε η έμπνευση για να του δώσουμε το παρατσούκλι, Mr Vertical.
Mr Vertical in action

Η κάθετη που έδωσε στο Λημνιό δεν άρεσε μόνο σε εμάς όμως, αλλά και σε εσάς που την αναδείξατε ως Play of the Month για τον Νοέμβριο, μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr.

Ο Κροάτης έχει έφεση στο κάθετο ποδόσφαιρο και φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε φορά που σηκώσει το κεφάλι και βλέπει ένα ανοιχτό διάδρομο και μία κίνηση συμπαίκτη του. Κόντρα στον ΟΦΗ ο Λημνιός κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας, ο Μίσιτς σήκωσε το κεφάλι, τον είδε και με μία απίθανη μπαλιά «διέλυσε» τα μετόπισθεν των Κρητικών και με τον τερματοφύλακα Σωτηρίου να σταματάει τον The Future στο τετ α τετ και να στερεί ένα πανέμορφο γκολ από τον Δικέφαλο.

Ο Mr Verticalστην ψηφοφορία του paokfc.gr για το nak Play of the Month Νοεμβρίου συγκέντρωσε το 76,16% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Χοσέ Κρέσπο και το κερδισμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και στην τρίτη τον Δημήτρη Λημνιό και την ασίστ που του έδωσε για το γκολ στο Ηράκλειο, έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια.

Θυμηθείτε την ενέργεια του Γιόσιπ Μίσιτς μέσω PAOK TV

Διαβάστε ακόμη...