Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στην Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας για την 13η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Μπίσεσβαρ

Ήταν από εκείνα τα βράδια που απλά η μπάλα δεν θέλει να μπει στα αντίπαλα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τα πάντα κόντρα στην Ξάνθη. Είχε δοκάρια, απίθανες χαμένες ευκαιρίες, ακυρωμένα γκολ, αλλά ο χρόνος περνούσε χωρίς να σημειώσει κάποιο γκολ. Όμως δεν τα παράτησε ποτέ και στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης ήρθε η λύτρωση με δύο γκολ.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο Ολλανδός έμεινε στον πάγκο μετά από ένα σερί εμφανίσεων κατά τις οποίες δεν έγραψε νούμερα στη στατιστική του. Όταν ο Φερέιρα είδε ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και το γκολ δεν έρχεται αποφάσισε να τον ρίξει στο παιχνίδι κι ο The Artist τον δικαίωσε πλήρως.

Ο μέσος του Δικεφάλου άνοιξε το δρόμο για το τρίποντο σκοράροντας με διπλή προσπάθεια μετά από εξαιρετική πάσα του Καντουρί , ενώ ήταν αυτός που σέρβιρε στον Κρέσπο για το τελικό 2-0.Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στους Ακρίτες ο Μπίσεσβαρ συγκέντρωσε το 56,75% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Γιόσιπ Μίσιτς , ο οποίος έκανε και πάλι τα πάντα στο γήπεδο, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας, που πήρε φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα και ήταν πολύ δραστήριος στο επιθετικό κομμάτι.

Διαβάστε ακόμη...