Ψηφίστε το Best Goal Νοεμβρίου

Τρία παιχνίδια, τρία γκολ, τρεις σκόρερ, ένα βραβείο και στη μέση οι φίλοι του paokfc.gr και του PAOK FC Official App. Πάρτε θέση και επιλέξτε το Best Goal Νοεμβρίου.
Ψηφίστε το Best Goal Νοεμβρίου

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα τη φετινή σεζόν και μάλιστα εις διπλούν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας. Το δεύτερο ήταν το πέναλτι στις καθυστερήσεις που έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στον Δικέφαλο και το πρώτο ήταν... αριστούργημα. Η μπάλα μετά από απόκρουση στρώθηκε μπροστά του και ο The Leader χωρίς να διστάσει στιγμή, εξαπέλυσε έναν κεραυνό, εκτέλεσε τον Διούδη και ξύπνησε μνήμες από την περσινή σεζόν.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς συνεχίζει να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και έχοντας παράλληλα γεμάτη στατιστική, με γκολ και ασίστ. Στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, ο Κροάτης πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και το έκανε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Λημνιός ... σέρβιρε και ο Μίσιτς με ένα έξοχο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των Κρητικών, που μέχρι εκείνο το σημείο έμοιαζε... ανίκητος.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ πέτυχε winner κόντρα στην ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλε μία σέντρα ακριβείας και ο Σφιντέρσκι με μία περίτεχνη επαφή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας της Λάρισας.

Δείτε τα τρία υποψήφια Best Goal για τον Νοέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...