Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για όσα συνέβησαν χθες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μέσω του paokfc.gr.
Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο πρωταίτιος των χθεσινών γεγονότων κατά την άφιξη της αποστολής της ομάδας, αλλά και στο ημίχρονο της αναμέτρησης στα αποδυτήρια των διαιτητών, έχει όνομα και λέγεται Λευτέρης Αυγενάκης. Όσα διαδραματίστηκαν, αν δεν έγιναν με τις ευλογίες του, σίγουρα απολαμβάνουν της ανοχής του και είναι επακόλουθα της συνάντησης που είχε την περασμένη Παρασκευή με την αντιπροσωπεία του ΟΣΦΠ (Μώραλης, Καραπαπάς, Σουλούκου) όλως τυχαίως δύο μέρες πριν το μεταξύ μας ντέρμπι.

Το γεγονός αυτό νομιμοποίησε τα φαινόμενα ασυδοσίας που παρατηρούνται συχνά στο συγκεκριμένο γήπεδο και δεν είναι τυχαίο πως όποτε ο Ολυμπιακός δεν παίρνει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ή αισθάνεται αδύναμος, το Καραϊσκάκη μετατρέπεται σε αυτόνομη περιοχή όπου καταργούνται οι νόμοι του κράτους.

Το ότι εν τέλει δεν προκλήθηκε κάποια βαριά σωματική βλάβη σε μέλος της αποστολής, οφείλεται στους ανθρώπους της ασφάλειας της ομάδας μας που συνόδευαν την αποστολή, ενώ η πλειονότητα της αστυνομικής δύναμης ήταν απούσα ή θεατής.

Όπως και στον χαρακτήρα μας, αφού έχουμε μάθει να μπαίνουμε και να παίζουμε και όχι ν΄αναζητούμε αφορμές σε χαρτοπετσέτες.

Ο παριστάνων τον Υφυπουργό Αθλητισμού μάλλον για μια ακόμη φορά δεν είδε τι έκαναν οι προνομιακοί συνομιλητές του για την καταπολέμηση της βίας και της εξυγίανσης. Γι αυτόν φυσικά μπορεί να δίδαξαν ήθος.

Η δε επιλεκτική ευαισθησία του σε θέματα βίας (η τοποθέτηση του για την επίθεση στον Τζήλο, ακόμα αναζητείται), η (επικείμενη) εξαγορά της Forthnet από τον ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, η επεισοδιακή χθεσινή άφιξη της ομάδας μας μόλις δύο μέρες μετά τη συνάντησή του με αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η αντισυνταγματική απαγόρευση καμερών και δημοσιογράφων να βρίσκονται στο γήπεδο Καραϊσκάκης και στην άφιξη της αποστολής είναι χαρακτηριστική.

Μπορεί βέβαια να μην ενημερώθηκε ακόμη και να διαβάζει την επιστολή του ΟΣΦΠ ως τώρα.

Ως ΠΑΟΚ ανακοινώνουμε ότι θα ζητήσουμε από στελέχη του κυβερνώντος κόμματος στη Θεσσαλονίκη αλλά και από τους βουλευτές του που εκλέγονται στην πόλη μας να πάρουν ξεκάθαρα θέση για τον συγκεκριμένο πολιτικό αφού εκθέτει πλέον την κυβέρνηση με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του.

Την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνυπογράφουν

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Τo ΤΑΠ ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...