Ξεγυρισμένη πεντάρα στον συμπολίτη!

Ποιο ντέρμπι; Άνετα επικράτησε ο ΠΑΟΚ MORRIS του Άρη Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Κυριακής 24 Νοεμβρίου 2019 στο Προπονητικό Κέντρο της Ν. Μεσημβρίας με τελικό σκορ 5-0.
Ξεγυρισμένη πεντάρα στον συμπολίτη!

Με αέρα πρωταθλητή μπήκε η ομάδα στον αγώνα, ανοίγοντας το σκορ από το πρώτο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, με γκολ της Ρούλας Πούλιου. Η Μαρία Μήτκου έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στις «ασπρόμαυρες», με εύστοχο σουτ στο 15'. Τα κορίτσια του Δικεφάλου πίεσαν ψηλά, πνίγοντας τις φιλοξενούμενες και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης, το τρίτο γκολ δεν άργησε... Η Θωμαή Βαρδαλή, εκμεταλλευόμενη το πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου, έγραψε με ωραία εκτέλεση το 3-0 για τον ΠΑΟΚ στο 32ο λεπτό, σκορ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, τα κορίτσια του Δικεφάλου, συνέχισαν να πιέζουν, κάνοντας το 4-0, με γκολ της Χαράς Δημητρίου στο 65'. Ο Δικέφαλος συνέχισε να πιέζει και να δημιουργεί ευκαιρίες, ενώ τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού επεφύλλασαν ακόμα ένα γκολ, το οποίο πέτυχε η Ελένη Κακαμπούκη, κάνοντας το 5-0, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ MORRIS, στη σημερινή αναμέτρηση μπήκε δυνατά, με στόχο να αποδείξει πως είναι «Ισόβιος Πρωταθλητής» και πως για έναν ακόμη χρόνο η πρωτιά του ανήκει!

ΠΑΟΚ MORRIS-Άρης 5-0

Διαβάστε ακόμη...