Ψηφίστε το nak Play of the Month Οκτωβρίου

Τρεις παίκτες, τρεις φανταστικές ενέργειες, ένα παιχνίδι, ένα βραβείο.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Οκτωβρίου

Ποιος θα είναι ο νικητής του nak Play of the Month Οκτωβρίου; Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή, μέσω paokfc.gr.

Πολλές οι ιδιαιτερότητες του διαγωνισμού. Πρώτα απ' όλα και οι τρεις φάσεις προέρχονται από το ίδιο παιχνίδι, την αναμέτρηση κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επίσης δύο από τρεις μονομάχους θα διεκδικήσουν για πρώτη φορά ατομικό τίτλο μέσα στη σεζόν. Τέλος η μία ενέργεια είναι γκολ. Μπερδευτήκατε; Μισό λεπτό να σας βοηθήσουμε...

Πρώτος υποψήφιος ο Μίροσλαβ Στοχ . Ο Σλοβάκος έδωσε μία καταπληκτική πάσα με ένα μαγικό τακουνάκι στον Γιαννούλη , ο οποίος σέντραρε για το κεφάλι του Λημνιού , ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ του Δικεφάλου.

Τη σκυτάλη παίρνει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς . Ο Σέρβος τερματοφύλακας έδιωξε τον κίνδυνο σε μία φάση στο πρώτο ημίχρονο, λειτουργώντας περισσότερο ως στόπερ και με ένα εντυπωσιακό τάκλιν σταμάτησε τον αντίπαλο επιθετικό που βρισκόταν σε θέση τετ α τετ.

Τέλος στη συζήτηση μπαίνει και ο Δημήτρης Πέλκας . Ο εκ των αρχηγών του Δικεφάλου μπήκε σαν αλλαγή στο παιχνίδι και κλείδωσε το τρίποντο. Η εκτέλεση πέναλτι, αλά Πανένκα, θα διεκδικήσει το βραβείο τις ενέργειας του μήνα.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Οκτώβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Οκτωβρίου

Διαβάστε ακόμη...