Ψηφίστε τον MVP Οκτωβρίου

Ο ΠΑΟΚ έκανε το απόλυτο τον Οκτώβριο κερδίζοντας και τα τρία παιχνίδια που έδωσε κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης, Λαμία και ΝΠΣ Βόλος.
Ψηφίστε τον MVP Οκτωβρίου

Το PAOK FC Official App και το 11888 "Για όλα" αναζητούν τον πολυτιμότερο παίκτη του προηγούμενου μήνα κι ο λόγος περνάει, όπως πάντα, σ' εσάς.

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 1-2, κέρδισε τη Λαμία με 3-0 στην Τούμπα βρίσκοντας τρία γκολ στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα, ενώ επικράτησε και του ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με 0-2.Εμείς ξεχωρίσαμε τους τρεις πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων και σας ζητάμε να επιλέξετε τον πολυτιμότερο.

Πρώτος... μονομάχος ο Δημήτρης Γιαννούλης .Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου συνεχίζει τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν. Τον Οκτώβριο αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια της ομάδας χωρίς να χάσει λεπτό, ήταν συνεπής στο αμυντικό κομμάτι και παράλληλα κομβικός στο άλλο μισό του γηπέδου με δύο ασίστ.

Από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης μετά το αναγνωριστικό πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν, όπου πήρε λίγες ευκαιρίες, φέτος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα και αποδίδει εξαιρετικά, όντας ένας από τους κινητήριους μοχλούς της ομάδας. Εξαιρετικός στην οργάνωση του παιχνιδιού, βρήκε δίχτυα κόντρα στη Λαμία, ενώ έδωσε πολλές λύσεις και στα μετόπισθεν.

Τέλος, το βραβείο θα διεκδικήσει κι ο Δημήτρης Λημνιός . Ο νεαρός εξτρέμ του Δικεφάλου ανεβάζει διαρκώς την απόδοσή του. Τον περασμένο μήνα πέτυχε δύο γκολ και μάλιστα με το κεφάλι, κέρδισε ένα πέναλτι στο Βόλο κι αποτέλεσε μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, συμμετέχοντας παράλληλα και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Οκτώβριο.

Ψηφίστε τον MVP Οκτωβρίου

Διαβάστε ακόμη...