Και τα εννιά ήταν υπέροχα...

Σε υγιεινό περίπατο μετατράπηκε η μεσημεριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ MORRIS απέναντι στην ΑΕΛ 64, την οποία και φιλοδώρησε με εννέα γκολ, για να πάρει την νίκη στην Νέα Μεσήμβρια και να παραμείνει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Και τα εννιά ήταν υπέροχα...

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο λεπτό με το πλασέ της Betancourt να εξουδετερώνεται από την αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι πρωταθλήτριες επανήλθαν στο 16' και άνοιξαν το σκορ μετά από περίτεχνη ενέργεια και ωραία σέντρα της Μπετανκούρτ στην Δημητρίου, η οποία έκανε καλή υποδοχή και πλάσαρε ιδανικά. Το 2-0 ήρθε λίγα λεπτά αργότερα μετά από συρτή σέντρα της Πατερνά και ασταθή απόκρουση από την τερματοφύλακα της Λάρισας, με την Πουλιου να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-0.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου βρήκαν και τρίτο γκολ στο 29' με την Νεφρού να κάνει overlap κίνηση, να σεντράρει, την Πούλιου να παίρνει την κεφαλιά και παρά την προσπάθεια της τερματοφύλακα της Λάρισας η μπάλα πέρασε την γραμμή και έγινε το 3-0, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ MORRIS ξεκίνησε τα μαθήματα τριγωνομετρίας με τις Νεφρού και Δημητρίου να συνδιάζονται και την Μπετανκούρτ να μην λαθεύει από πλεονεκτική θέση και να κάνει το 4-0. Χωρίς σταματημό ο Δικέφαλος έκανε τρία λεπτά αργότερα το 5-0 με την Δημητρίου να πλασάρει ολομόναχη από το πέναλτι μετά από σέντρα της Μήτκου. Στο 51' η Γκάτσου, ένα λεπτό μετά την είσοδό της στο γήπεδο, με την πρώτη επαφή της με την μπάλα, σκοράρει με κεφαλιά μετά από σέντρα της Πούλιου.

Οι πρωταθλήτριες συνεχίζοντας με τον ίδιο ρυθμό βρήκαν και έβδομο γκολ με την Δημητρίου να ολοκληρώνει το χατ-τρικ της μετά από σέντρα ακριβείας της Μπετανκούρτ. Στο 79' σύγχυση στην αμύνα της ΑΕΛ 64 με την Βαρδαλή να γίνεται αποδέκτρια της μπάλας και να κάνει το 8-0. Ο ΠΑΟΚ MORRIS ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0 με την Κακαμπούκη να παίρνει μέτρα στον άξονα και τελικά να κρεμάει την αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 20 μέτρα.

Συμπερασματικά, ο ΠΑΟΚ MORRIS ήταν καταιγιστικός, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τόσο με ωραίους αυτοματισμούς, όσο με ατομικές ενέργειες των παίκτριών του, και πήρε την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και συνεχίζει ακάθεκτος τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικό ότι ο Δικέφαλος σ' ένα ακόμα παιχνίδι κράτησε το «Clean Sheet», κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι παίκτριες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, στον Εύοσμο.

Ημίχρονο: 3-0

Τελικό: 9-0

ΠΑΟΚ (Σπύρος Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Πατερνά, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Νεφρού(50' Γκάτσου), Στράντζαλη(57' Βαρδαλή), Κακαμπούκη, Μήτκου, Betancourt, Δημητρίου(68' Ακριβάκη), Πούλιου(76' Ζώτου)

Διαβάστε ακόμη...