Ο έλεγχος των διεθνών

Με ασπρόμαυρους πρωταγωνιστές το restart της Εθνικής Ελλάδας, επανεμφάνιση για Ίνγκασον και Ελ Καντουρί.
Ο έλεγχος των διεθνών

Τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις των διεθνών του Δικεφάλου στα παιχνίδι του Οκτωβρίου, από το paokfc.gr.

Θετικές εντυπώσεις άφησε η Εθνική Ελλάδας, μετά από τη ριζική ανανέωση του Ολλανδού τεχνικού, Φαντ Σιπ. Μπορεί να ηττήθηκε από την Ιταλία με 2-0 αλλά στάθηκε εξαιρετικά στο Ολίμπικο, ενώ στη δεύτερη αναμέτρηση επικράτησε με 2-1 της Βοσνίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Λημνιός και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έπαιξαν βασικοί και στα δύο παιχνίδια και έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις, με τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου να γράφει τις πρώτες δύο επίσημες συμμετοχές του με τη Γαλανόλευκη, ενώ ο Δημήτρης Γιαννούλης μπήκε σαν αλλαγή στο φινάλε του αγώνα στην Ρώμη και έβγαλε όλο το παιχνίδι κόντρα στους Βόσνιους.

Η Ισλανδία ηττήθηκε με 0-1 από τη Γαλλία και επικράτησε με 2-0 της Ανδόρας στο Ρέικιαβικ. Ο Ίνγκι Ίνγκασον στη δεύτερη αναμέτρηση πέρασε στο 70′ και έκανε την επανεμφάνισή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε σαν αλλαγή στο φιλικό του Μαρόκου με τη Λιβύη, που έληξε χωρίς τέρματα, αλλά στάθηκε άτυχος, καθώς οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο τραυματίστηκε και αποχώρησε, μένοντας εκτός και από τη φιλική αναμέτρηση της πατρίδας του με τη Γκαμπόν.

O Άντερσον Εσίτι είδε από τον πάγκο τη φιλική αναμέτρηση της Νιγηρίας με τη Βραζιλία στη Σινγκαπούρη που τελείωσε με 1-1, ενώ ο Ενέα Μιχάι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια της Εθνικής Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2020, όπου οι Αλβανοί ηττήθηκαν από την Τουρκία με 1-0 και επικράτησαν με 0-4 της Μολδαβίας.

Διαβάστε ακόμη...