Ψηφίστε το nak Play of the Month Σεπτεμβρίου

Δύο μονομάχοι, τρεις "μαγικές" ενέργειες, ένα βραβείο. Ποιος θα είναι ο νικητής του nak Play of the Month Σεπτεμβρίου; Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή, μέσω paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play of the Month Σεπτεμβρίου

Πρώτος διεκδικητής ο Δημήτρης Πέλκας . Ο The Joker στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έκανε μία καταπληκτική ενέργεια, πέρασε όλη την αντίπαλη άμυνα και γύρισε για τον Τσούμπα Άκπομ , ο οποίος σε κενή εστία άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι.

Δεύτερος μονομάχος ο Δημήτρης Λημνιός και μάλιστα με δύο υποψηφιότητες, που έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους και είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς.

Ο νεαρός εξτρέμ μοίρασε δύο ασίστ στον Κάρολ Σφιντέρσκι στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Αρχικά μετά από επιθετική προσπάθεια που περιελάμβανε 17 πάσες και είχε συμμετοχή και των 11 παικτών του Δικεφάλου, ο Βαρέλα έκανε μία μεγάλη μπαλιά, ο The Future ένα... άρρωστο κοντρόλ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πολωνό φορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η ιστορία επαναλήφθηκε. Ο Ροντρίγκο έδωσε στον Μπίσεσβαρ , αυτός με ένα... μαγικό πέταξε τη μπάλα στον Λημνιό , ο οποίος κοντρόλαρε με το στήθος, άφησε πίσω του στο σπριντ τον αντίπαλό του, σήκωσε το κεφάλια και στο σωστό χρόνο έδωσε και πάλι την ασίστ στον Σφιντέρσκι.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Σεπτέμβριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Διαβάστε ακόμη...