Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Τρεις παίκτες, ένας από κάθε γραμμή, μπαίνουν στη μάχη ενός ακόμα ατομικού τίτλου.
Ψηφίστε τον MVP Σεπτεμβρίου

Το PAOK FC Official App και το 11888 "Για όλα" αναζητούν τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ τον Σεπτέμβριο και ο λόγος περνάει, όπως πάντα, σε εσάς.

Ο Σεπτέμβριος περιελάμβανε τέσσερις σκληρές μάχες για το πρωτάθλημα της Super League, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το αήττητο σερί του και να συγκεντρώνει συνολικά οκτώ πόντους, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα σε Πανιώνιο, Ατρόμητο, Άρη και ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης συνέχισε ακάθεκτος και μπαίνει εκ νέου στη μάχη του MVP, μετά την επιτυχία του τον Αύγουστο. Ο αριστερός μπακ του Δικεφάλου ήταν εξαιρετικός τόσο στα ανασταλτικά όσο και στα επιθετικά του καθήκοντα, έτραξε πολλά χιλιόμετρα, έδωσε αμέτρητες μάχες και συνέχισε να εντυπωσιάζει όντας ένας εκ των κορυφαίων στη θέση του σε όλη τη λίγκα.

Δεύτερος μονομάχος ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης πήρε φανέλα βασικού από τον Αμπέλ Φερέιρα και φρόντισε να τον δικαιώσει απόλυτα. Τρεις ασίστ, ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας και συνολικά πολύ καλή παρουσία. Ο Μίσιτς αποτελεί τον συνδετικό κρίκο των γραμμών του Δικεφάλου στα τελευταία παιχνίδια κι ανταποκρίνεται άψογα στο ρόλο του.

Τέλος, από την μάχη δεν θα μπορούσε να λείπει ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής με έξι γκολ, τρία από τα οποία σημείωσε μέσα στον Σεπτέμβριο. Highlight του η εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπου βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Σεπτέμβριο.

Ψηφίστε τον 11888 MVP Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμη...