Fans’ Man of the Match ο Μίσιτς

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 3η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Μίσιτς

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά, ο Δικέφαλος προηγήθηκε με δύο τέρματα, αλλά ο Ατρόμητος βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα όμως δεν το έβαλαν κάτω. Πάλεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό και δικαιώθηκαν με τον Κρέσπο να χαρίζει τη νίκη με κεφαλιά στο φινάλε.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου ο Γιόσιπ Μίσιτς . Ο Κροάτης μέσος πήρε φανέλα βασικού και ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή. Αποκορύφωμα οι δύο ασίστ που έδωσε με ισάριθμα φάουλ στο φινάλε του αγώνα, με τον γκολ του Βαρέλα να ακυρώνεται για οφσάιντ αλλά αυτό του Κρέσπο να κρίνει την αναμέτρηση.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ο Μίσιτς συγκέντρωσε το 61% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κρέσπο , που πέτυχε το γκολ της νίκης στο φινάλε, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Δημήτρης Πέλκας που μέτρησε μία ασίστ και είχε θετική παρουσία σε όλο το γήπεδο.

Διαβάστε ακόμη...