Ψηφίστε το nak Play του Αυγούστου

Τρεις εντυπωσιακές ενέργειες διεκδικούν το πρώτο βραβείο nak Play of the Month της σεζόν 2019-20. Αναδείξτε το Top Play Αυγούστου μέσα από την ψηφοφορία του paokfc.gr.
Ψηφίστε το nak Play του Αυγούστου

Η πρώτη υποψηφιότητα έρχεται από το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Άγιαξ. Πρόκειται για μία εξαιρετική ενέργεια που ξεκίνησε από τον Φερνάντο Βαρέλα , ακολούθησε ένα εξαιρετικό passing game για να φτάσει η μπάλα στον Γιαννούλη , ο οποίος σέρβιρε στον Άκπομ για ένα πανέμορφο γκολ. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι αυτός που πιστώνεται την ασίστ και θα παλέψει για ένα ακόμα βραβείο.

Αλλάζουμε υποψήφιο Top Play αλλά όχι παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ βρήκε δύο φορές δίχτυα απέναντι στον Αίαντα εντός έδρας με τον Λέο Μάτος να βάζει το δεύτερο. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε ένα φάουλ και ο Μάτος με μία εξαιρετική κίνηση απέφυγε τους αντίπαλους του και με καρφωτή κεφαλιά σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ. Το χορευτικό ξεμαρκαρίσματος του Βραζιλιάνου είναι αυτό που μπαίνει στην κουβέντα για το βραβείο.

Τέλος ο πολυνικής της περσινής σεζόν στο συγκεκριμένο βραβείο, Αλέξανδρος Πασχαλάκης , θα παλέψει για έναν ακόμα ατομικό τίτλο στη συγκεκριμένη κατηγορία. Κόντρα στον Άγιαξ στο Johan Ctuyff Arena έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις. Κορυφαία όλων η απόξρουη στην εκτέλεση πέναλτι του Ντούσαν Τάντιντς.

Δείτε τα τρία υποψήφια Play of the Month για τον Ιανουάριο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το nak Play of the Month Αυγούστου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...