Fans’ Man of the Match ο Σφιντέρσκι

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Τούμπας για την 2η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Σφιντέρσκι

Ο Δικέφαλος άφησε πίσω του το δύσκολο βράδυ του αποκλεισμού από τους ομίλους του Europa League και επιβλήθηκε του Πανιώνιου στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να κάνουν τη ζημιά μετατρέποντας σε γκολ τη μοναδική τους ευκαιρία στο παιχνίδι, αλλά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα αντέδρασε και έφτασε στη νίκη.

Εκ των κορυφαίων της ομάδας ήταν ο σκόρερ του τέρματος της νίκης, Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το απέδειξε σε μία ακόμα αναμέτρηση σκοράροντας ένα πανέμορφο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο φορ του Δικεφάλου βρρήκε δίχτυα σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι και είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη σεζόν.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match ο Σφιντέρσκι συγκέντρωσε το 55,69% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Άντερσον Εσίτι . Ο Νιγηριανός μέσος ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς και δείχνει να προσαρμόζεται πλήρως στα νέα δεδομένα της καριέρας του, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Δημήτρης Γιαννούλης , που συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...