Ψηφίστε το Best Goal Αυγούστου

Δύο παίκτες, τρία πανέμορφα γκολ, ένα βραβείο.
Ψηφίστε το Best Goal Αυγούστου

Γιαννούλης και Μπίσεσβαρ διεκδικούν τον τίτλο του Best Goal Αυγούστου και εσείς θα κρίνετε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα δεν το έκανε σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι. Και όχι μία φορά. Κόντρα στον Άγιαξ στο Johan Cruyff Arena ο Artist ήταν απολαυστικός, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ.

Στο πρώτο πήρε τη μπάλα από τον Άκπομ και με ένα απίθανο σουτ με το εξωτερικό εκτέλεσε τον Ονάνα, ο οποίος δεν μπόρεσε να αντιδράσει και έμεινε όρθιος, ενώ στο δεύτερο ξεκίνησε από το κόρνερ, απέφυγε ένα αντίπαλο και με τεχνικό πλασέ από δύσκολη γωνία σκόραρε ξανά.Μπορεί όμως ο Μπίσεσβαρ να έχει δύο υποψηφιότητες και μάλιστα εντυπωσιακές, αλλά μόνο δεδομένο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι θα είναι ο νικητής του βραβείου, καθώς ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης δεν το είχε ξανακάνει, αλλά το πρώτο του γκολ με τον ΠΑΟΚ έμελλε να είναι και καταπληκτικό. Ο νεαρός αριστερός μπακ σημείωσε το παρθενικό του τέρμα με ομάδα πρώτης κατηγορίας, ενώ γενικά είχε να βρει δίχτυα από τον Δεκέμβριο του 2013, όταν και φορούσε τη φανέλα του Βατανιακού.Κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο γήπεδο της Τούμπας, ο Μπίσεσβαρ του έδωσε τη μπάλα κι αυτός με έναν κεραυνό έκανε το 3-2.

Δείτε τα τρία υποψήφια  Best Goal για τον Αύγουστο στο video που ετοίμασε το PAOK TV, το επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ, και λάβετε μέρος στην ψηφοφορία.

Ψηφίστε το Regency Casino Best Goal Αυγούστου

Διαβάστε ακόμη...