Ψηφίστε τον 11888 MVP Αυγούστου

Το PAOK FC Official App και το 11888 "Για όλα" αναζητούν τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον πρώτο μήνα της σεζόν. Ο λόγος όπως πάντα σε εσάς...
Ψηφίστε τον 11888 MVP Αυγούστου

Ο Αύγουστος συμπεριελάμβανε τις ευρωπαϊκές μας αναμετρήσεις καθώς και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Έναν αποκλεισμό στα σημεία, δύο κακές βραδιές κι απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες, με εννιά γκολ ενεργητικό και άλλα τόσο παθητικό. Πολλοί ήταν οι παίκτες που μπήκαν δυνατά στη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά τρεις ήταν αυτοί που ξεχώρισαν και θα παλέψουν για το πρώτο βραβείο του 11888 MVP.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης κλήθηκε να σηκώσει ένα μεγάλο βάρος. Δεν είναι λίγο να πρέπει να καλύψεις το κενό του Αντελίνο Βιεϊρίνια . Ο νεαρός αριστερός μπακ, όμως, τα κατάφερε και αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή. Πέντε συμμετοχές, ένα γκολ, το πρώτο με τη φανέλα του Δικεφάλου, τρεις ασίστ, εξαιρετική αμυντική παρουσία, αστείρευτο πάθος και ενέργεια.

Έτερος διεκδικητής και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ . Ο ορισμός του old school παίκτη. Ικανός να ξεσηκώσει ένα γήπεδο με μία απλή κίνηση, ο Artist μπήκε στη σεζόν με το πόδι στο γκάζι και ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες. Μέτρησε μία ασίστ, ενώ έδωσε μία μαγική, ποδοσφαιρική παράσταση στο Johan Cruyff Arena κόντρα στον Άγιαξ, πετυχαίνοντας δύο πανέμορφα γκολ, τα πρώτα του ευρωπαϊκά με τον ΠΑΟΚ.

Τελευταίος στην κουβέντα μπαίνει ο Κάρολ Σφιντέρσκι . Ο Πολωνός φορ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το δείχνει μέσα από τις εμφανίσεις του. Βρήκε δίχτυα κόντρα Σλόβαν Μπρατισλάβας και Παναιτωλικό, ενώ σκόραρε και κόντρα στον Πανιώνιο στο πρώτο παιχνίδι του Σεπτεμβρίου, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μέχρι στιγμής.

Λάβετε μέρος στην ψηφοφορία του paokfc.gr κι επιλέξτε τον πολυτιμότερο παίκτη του ΠΑΟΚ για τον Αύγουστο εδώ

Διαβάστε ακόμη...