Fans’ Man of the Match ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans' Man of the Match του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 1η αγωνιστική της Super League 2019-20.
Fans’ Man of the Match ο Γιαννούλης

O ΠΑΟΚ μπήκε νικηφόρα στην κούρσα της φετινής Super League 2019-20 επικρατώντας με 2-1 του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης από την αρχή και θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά αρκέστηκαν στην μείωση του σκορ στις καθυστερήσεις.

Από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του Δικεφάλου ήταν ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του από το ξεκίνημα της σεζόν. Κόντρα στους Αγρινιώτες έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, όντας εξαιρετικός αμυντικά και προσφέροντας πολύτιμες βοήθειες μεσοεπιθετικά, έχοντας και την ασίστ στο γκολ του Σφιντέρσκι .

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match του τελικού ο Γιαννούλης συγκέντρωσε το 55% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Λημνιός. Ο The Future έτρεξε πολύ, έδωσε αμέτρητες μάχες και ανέβηκε στο δέυτερο σκαλί του βάθρου, το οποίο συμπλήρωσε ο Άντερσον Εσίτι .

Διαβάστε ακόμη...